Specifična atmosfera i duh New Momenta u novoj zgradi Hilandarska 14

Porodični duh marketinga, naslednici Dragana Sakana: Žarko i Lazar Sakan

Porodični duh marketinga, naslednici Dragana Sakana: Žarko i Lazar Sakan

Posle više od dve godine, New Moment se “vratio kući”. Zvanično, svečano “useljenje” priređeno je 16. juna uveče. U svom stilu, za klijente i prijatelje kuće, New Moment je priredio veliku žurku u novoj zgradi na istoj adresi: Hilandarska 14.

“Specifična atmosfera i duh New Momenta oduvek su bili naša ‘differentia specifica’ i nešto što nas je razlikovalo od drugih agencija. To je tradicija koju želimo da nastavimo i prenesemo duh kolektivizma i našu strast prema poslu i u ovu novu zgradu. Mislimo da smo sa ovom žurkom napravili prvi korak ka tom cilju“, rekli su Žarko i Lazar Sakan, vlasnici agencije New Moment.

Nakon 40 godina duge tradicije New Momenta, agencije koju je osnovao Dragan Sakan, pionir advertajzinga u regionu, njegov duh i dalje živi, više ne u kući već u New Moment zgradi, poslujući na krilaticama koje je on utemeljio – da se najbolje vidi srcem i da ništa ne može biti ostvareno ako pre toga nije odsanjano.

“Kreativna kuhinja New Momenta oduvek je bila mesto odakle su izlazili najbolji ukusi, tako da očekujte još mnogo toga dobrog sa njihovog eklektičnog jelovnika ideja”, saopštila je kompanija New Moment. (R.N.)

Podelite ovaj tekst: