Савремени објекат за будуће правнике

savremeni-objekat-za-pravnikeНедавно свечано отворени савремени објекат приватног Правног факултета Универзитета Привредна академија модерно је опремљен и по највишим стандардима оспособљен да прими око 600 студената којима ће се пружити врхунски квалитет студирања. Простор је снабдевен најмодернијом компјутерском техником. На располагању је студентима, а у посебним учионицама одржавају се бесплатни курсеви рада на рачунару које организује факултет. Свака учионица има клима уређај и компјутер који омогућава савремено извођење наставе.

Простор у објекту је направљен тако да поред учионица и компјутерске сале садржи и посебне, мање учионице предвиђене за менторске групе. Предност овог приватног Правног факултета јесте управо то што је један од првих који је почео да уводи реформе Болоњске декларације, па су и ове посебне учионице за менторске групе предвиђене управо да би факултет испоштовао овај део Болоњске декларације.

У поткровљу зграде приватног Правног факултета налази се читаоница са библиотеком у којој је велики број актуелних стручних публикација. Максимално осветљена, окречена топлим бојама, читаоница Правног факултета је веома пријатна за рад.

Правни факултет Универзитета Привредна академија је најстарији приватни Правни факултет основан на територији Војводине. Наиме, факултет постоји шест година, а његов оснивач је пок. проф. др Славко Царић, један од најцењенијих професора у области правних наука у нашој земљи.

Контакт телефони: 021 400 499 и 021 300 399
www.businessacademy.co.yu
office@businessacademy.co.yu

Podelite ovaj tekst: