Učionica iz snova

Kompanija Tarket poziva sve roditelje i nastavnike širom Srbije da pokrenu svoje mališane i zajedno sa njima uzmu učešće u Fejsbuk nagradnom konkursu – „Učionica iz snova“, koji im omogućava da osvoje vrednu nagradu za svoje odeljenje –Tarket vinil podnu oblogu za svoju učionicu

Sve što je potrebno da urade učesnici ovog konkursa je da iskoriste svu svoju kreativnost, pozovu pet prijatelja da lajkuju stranicu Tarket Srbija i da pošalju fotografije ili crteže učionice koja za njih predstavlja idealno mesto za rad, druženje i boravak, sa posebnim akcentom na izgled poda. Odabir najboljeg rada vrednovaće se kroz lajkove, komentare i šerovanja. Rad koji bude izazvao najveću pažnju javnosti na ovoj društvenoj mreži, osvojiće i vrednu nagradu.

Konkurs je počeo 21. novembra i traje do 18. decembra, a fotografije na temu „Učionica iz snova”, mogu se dostaviti kroz aplikaciju na Fejsbuk stranici Tarket Srbija. Akteri ovih fotografija mogu biti svi pojedinci svih osnovnih škola u Srbiji, i đaci, i roditelji i nastavnici, uz dodatni uslov da vlasnik profila sa koga se rad dostavlja mora da bude punoletan građanin Srbije.

Podelite ovaj tekst: