Novi Argeta humus namazi

Kompanija Droga Kolinska, koja proizvodi Argeta paštete i posluje u okviru Atlantik grupe predstavila je novu kategoriju humus namaza od leblebija, sa tri ukusa: Humus Natur, Humus sa dodatkom crnih maslina i Humus sa crvenom paprikom.

Mirsada Kadribašić

Proizvodi su bez aditiva i glutena i 100 odsto su veganski proizvodi. Visokokvalitetni namazi proizvedeni su od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i veštačkih boja. predstavnicima medija Na predstavljanju proizvoda Slobodan Radeta, kuvar i vlasnik škole kuvanja je pokazao predstavnicima medija kako se uz Argeta humus mali obroci pretvaraju u remek dela.

Namazi se mogu koristiti u vreme postova, za svečanosti, slave. Ukusan su dodatak uz roštilj ili pite.

”Inspiracija za nove namaze nastala je od popularnog humusa, koji je neizostavni deo kuhinje Bliskog Istoka hiljadama godina unazad. Humus Natur je klasični namaz, idealan za sve vrste hleba, koji se može poslužiti i kao ukusan umak, uz sveže povrće ili slane grickalice. Ukus Mediterana dolazi do izražaja u namazu sa dodatkom crnih maslina, koji se slaže uz sušeni paradajz, sir, grisine, dok domaćinski ukus svakom obroku daje Humus namaz sa crvenom paprikom”, rekla je Mirsada Kadribašić, menadžer za brend Argeta, u kompaniji Droga Kolinska.

Podelite ovaj tekst: