Otvaranje skijaške sezone na Kopaoniku

Deveti po redu Ski opening Kopaonik održaće se, zbog velikog interesovanja i bogatog programa, u toku dva vikenda od 6. do 9. i od 13. do 16. decembra.

U centru skijališta biće postavljena Apress ski zona, novi koncept zabave

Prvi vikend, u organizaciji MK Resorta, Sky Musica i Skijališta Srbije obeležiće muzički program i popunjeni kapaciteti do poslednjeg mesta. U toku prvog vikenda, Skijališta Srbije za posetioce obezbeđuju promotivni popust od 20 odsto na ski karte, dok će gosti MK Resorta imati dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa.

U toku prvog vikenda koncerte će održati Saša Matić i Momčilo Bajagić Bajaga, a za otvaranje Ski Openinga planirana je žurka iznenađenja. Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji u velikoj dvorani hotela Grand, koja će biti prilagođena u veliki party lounge.

Prvi put u srcu skijališta, u Dolini sportova biće postavljena Apress ski zona Zbrda – zdola, na kojoj će 8. decembra biti održan spektakl Dejana Petrovića Big banda. Apress ski zona je novi koncept zabave, koji će nastaviti da okuplja i zabavlja skijaše i posetioce Kopaonika. U toku vikenda u toku sezone, u ovoj zoni, očekuju se gostovanja DJ izvođača i poznatih muzičara.

Za drugi vikend otvaranja skijaške sezone predviđeni su popusti od 30 odsto na cenu ski pass-a, dodatni popusti na smeštaj, ski škole i rente i zabavni program.

Podelite ovaj tekst: