Sedam timova ulazi u Delta Biznis Inkubator

Delta Holding odabrao je sedam timova koji ulaze u Delta Biznis Inkubator. Od 163 prijave, 27 timova pozvano je da ideju odbrani pred komisijom koja je izabrala da u Inkubator uđu:

  • BNS ENERGY, Beograd
  • CALLISTA FINE FOOD, Beograd
  • DEVANA AERO, Beograd
  • FRIGO GEL, Čačak
  • HOTEO, Beograd
  • UDRUŽENJE ZA LOKALNI RAZVOJ KAMENICA, Niš
  • SMART WATERING SOLUTIONS, Novi Sad

Predstavnici odabranih timova

Tokom tri meseca trajanja biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa mentorom, biznis konsultantom i prisustvovati edukaciji na različite biznis teme (PR, marketing, finansije, prodaja…).

Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju startap. Svaki tim će dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da proizvod ili uslugu testiraju na našem imanju, u hotelu, fabrici.

„Da biste napredovali morate stalno da inovirate i razvijate nove programe, projekte, proizvode. Za realizaciju ovog programa uključili smo ceo menadžment svih Deltinih članica. Dvadeset i jedan mentor iz kompanije biće na raspolaganju timovima u inkubatoru. Nadamo se da će Delta jednog dana moći da se pohvali kako je pomogla razvoj svetski poznatog proizvoda ili usluge“, objašnjava Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Komisiju, koja je birala timove, koji će ući u Delta Biznis Inkubator čine 13 zaposlenih Delta holdinga i 15 istaknutih ljudi iz drugih kompanija, banaka, revizorskih kuća, medija i fakulteta. Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Nakon tri meseca trajanja Inkubatora, timovi će imati mogućnost da predstave svoj biznis plan i traže investiciju Delta holdingu za dalji razvoj startapa.

Podelite ovaj tekst: