Šta kažu zvezde za biznis u 2007. godini

Ovan

Motivišući Mars, planeta koja vlada vašim znakom, provešće sam početak godine u srodnom, vatrenom, znaku Strelca. Ovo će za vas doneti značajne početke za čitavu 2007. godinu, koja će u saradnji sa Jupiterom, planetom sreće i sjajnih mogućnosti, obogatiti vaš život.

Karijera

Januar za vas otvara nove vidike – ove godine sve miriše na uspeh. Na vama je da se zaista i potrudite da dohvatite zvezde. Sada je pravi čas da nadređenima pokažete sve svoje sposobnost – zaboravite na skromnost i usmerite pogled ka samom vrhu, jer vaše je mesto baš gore. Tokom čitave 2007. godine imate fantastičnu podršku moćnog Jupitera koji će vam doneti nove mogućnosti u oblastima profesionalnog usavršavanja, ali će vam i pružiti priliku da sarađujete sa inostranstvom, posebno tokom januara i juna.

Finansije

Poboljšanje na polju finansija možete očekivati u intervalu od početka marta do kraja maja, a povoljan uticaj će vas pratiti i tokom čitavog avgusta. Ukoliko budete u prilici da investirate u sopstveni posao, nikako nemojte propustiti interval od 20. maja do 20. juna – dugo ćete se radovati svemu što započnete u tom periodu.

Zdravlje

Prvi dani proleća za vas ne nose entuzijazam na koji ste navikli. Na oslabljen imunitet, prehlade i probleme sa grlom potrebno je da obratite pažnju tokom jula. Iako vas iz znaka Lava već duže vreme podržava moćni Saturn, nemojte iscrpljivati sebe. Poželjno je da na svoje zdravlje obratite pažnju od oktobra do decembra, jer će ovo za vas biti najosetljiviji period. Zato je najbolje da sve svoje planove ispunite do tada i prepustite se jesenjem odmoru prikupljajući energiju za nove pobede.

Bik

Želite još novca? Koji Bik ne sanja o tome? Kao pripadnik znaka koji je najviše zabrinut za materijalno blagostanje, vi zadrhtite pri samoj pomisli na nove mogućnosti koje vam donosi 2007. godina. Konačno ćete imati prilike i da se okušate u sferi privatnog posla.

Karijera

Vaša poslovna situacija je već neko vreme u fazi stabilnog uspona, ali se od vas sada očekuje mnogo napornog rada i prihvatanje novih izazova. Ovaj zamoran period aktivnosti se nastavlja i tokom prve polovine januara, sve do kraja marta. Međutim, rezultati neće izostati ni ovog puta – više nego zadovoljni ostvarenim rezultatima bićete već u aprilu. Dogovore koje niste uspeli izvesti na zadovoljavajući način, možete pokušati ponovo da ostvarite u letnjem intervalu (od jula do kraja oktobra), kada imate sjajnu podršku svih lica sa viših instanci.

Finansije

Sam početak godine za vas nosi manje finansijske poteškoće – neplaniranih rashoda je previše, a očekivani prihodi kasne. Iako je to kobno po raspoloženje Bikova, poslušajte savet i sačuvajte osmeh na licu. Od početka aprila situacija postaje značajno bolja, a već od maja do kraja godine možete se osloniti na sve stabilniji priliv novca, koji će vas ponovo učiniti spokojnim.

Zdravlje

Sjajno! U pokretu ste dočekali Novu godinu, prepuni energije i nestrpljivi da se vratite svakodnevnim aktivnostima. Ta dobra vibracija će vas pratiti sve do letnjih meseci, tačnije do 15. juna kada će vaša vladajuća planeta Venera početi sa svojim nemirnim hodom, iz nepovoljnog kvadrata sa Saturnom, kroz znak Device i natrag. Ovo je period kada biste morali povesti više računa o kvalitetu ishrane, napokon se rešiti nekih loših navika, i posvetiti zdravstvenim signalima, koje već neko vreme ignorišete.

Blizanci

Ništa za vas ne donosi više zadovoljstva od izučavanja novih oblasti i mogućnosti da ta znanja podelite sa drugima. Pred vama je mnoštvo mogućnosti za to tokom ove godine, čak ćete to i formalno učiniti, vraćajući se fakultetu ili kakvom naprednijem stepenu edukacije.

Karijera

Ovo je za vas godina mukotrpnog preispitivanja, može se reći i konstruktivnog nezadovoljstva. Početak godine ne donosi lagana rešenja za vaše probleme – ponovo ćete razmišljati o tome koliko biste napredovali do sada da ste bili u prilici da se obrazovanju posvetite više, u nekom ranijem periodu. Zato januar nosi mučna razmišljanja i nezadovoljstvo postignutim do sada. Februar će vam već pružiti priliku da se ponovo setite svojih ciljeva i brzo preusmerite svoju energiju. Tokom maja, avgusta i septembra možete očekivati pozitivne komentare na vaš rad, iako ćete za unapređenje morati da sačekate bolje dane.

Finansije

Privatan posao ili ulaganje u dom – nešto je iscrpelo vaš budžet tokom prethodne godine i ta tendencija se nastavlja tokom prvog tromesečja 2007. Nešto teže se oporavljate, ali to neće trajati dugo, jer vas već tokom aprila, avgusta, a posebno decembra, očekuje izuzetno plodonosan finansijski period.

Zdravlje

Tokom februara i marta pripazite na disajne organe i respiratorni sistem, nemojte zaboravljati da toplom odećom čuvate svoj oslabljeni imuni sistem. Potrebno je i da tokom juna i jula zaboravite na brzu hranu, neredovne obroke niske hranjivosti, jer biste rezultate ove nebrižnosti mogli osećati sve do sredine novembra.

Rak

Obično ste u pomalo lošem raspoloženju pri samoj pomisli da je pred vama još jedna Nova godina – vi ste ipak letnja beba, i zima vam ne prija nimalo. Ipak, 2007. godina obećava nove bleštave izazove, zato je pravi čas da hrabro iskoračite iz svoje ljušture.

Karijera

Sam početak godine donosi nove kontakte i poboljšanu komunikaciju sa kolegama. Tokom februara i marta potrebno je da dobro pripremite teren jer sa prolećnim mesecima stižu i prvi tragovi dugo očekivanog uspeha. Ovim povoljnim uticajima se možete radovati tokom čitave 2007. godine, zato ne smete dozvoliti da bilo šta utiče na vaš entuzijazam i radni elan.

Finansije

Pritisak na finansijskom planu koji ste osećali tokom 2006. sada će popustiti, dozvoljavajući vam čak i da napravite nešto zaliha (odvajate ušteđevinu) – ili makar živite potpuno opušteno. Napokon se možete posvetiti opremanju doma ili ulaganju u privatan posao.

Zdravlje

Uglavnom sjajna zdravstvena situacija će biti posledica vašeg dobrog raspoloženja. Ipak, održavajte telo zdravim – dobrom ishranom i fizičkim aktivnostima. U suprotnom, određeni problemi sa stomačnim traktom mogu vas podsetiti na svoje postojanje tokom ranih jesenjih meseci.

Lav

Bili ste pod pritiskom, zato je sada dobro znati da će se pred vama otvoriti svetlija 2007. Sa Saturnom koji napušta vaš znak početkom septembra, primetićete da prepreke i ograničenja na koja ste već navikli nestaju sa vašeg puta. Napokon ćete imati više energije i vremena da ispunjavate svoje želje, a ne ono što drugi od vas očekuju.

Karijera

Planeta izobilja Jupiter je tokom većeg dela godine pozicionirana tako da vam donosi sreću u skoro svim područjima života. Zato će vam 2007. godina pomoći da se odlučite kako da najbolje kanališete svoj optimizam i obnovite samopouzdanje, u cilju postizanja dugoročnih poslovnih rezultata. Izuzev perioda od februara do aprila, kada ćete biti u prilici da iskusite nezadovoljstvo očekivanim rezultatima, ostatak godine će proteći u zadovoljavajućem usponu. Ukoliko od januara pokažete svoje najbolje potencijale, u maju ćete se radovati očekivanom unapređenju.

Finansije

Dve iscrpljujuće godine koje su za vama, najviše su posledica ostavile upravo u polju vašeg novca. Iako se pred vama otvaraju novi vidici, finansijsko stanje je još uvek opterećeno minulim rashodima. Možda ste u prilici da još uvek vraćate ranija ulaganja ili kredit koji opterećuje vaš budžet – u svakom slučaju, ova godina vam neće pružiti previše prilike za radost po pitanju novca.

Zdravlje

Problemi se mogu pojaviti već tokom januara i februara sa kičmom, kostima, a bilo bi zgodno i da posetite svog stomatologa. Obavezno kontrolišite kardiovaskularni sistem i smanjite pušenje, ili provodite više vremena na svežem vazduhu.

Devica

Koja je vaša zamisao o idealnom domu, drage Device? Razmislite o tome pažljivo, jer vaš plan može početi da poprima pravu formu u godini koja sledi. Sa velikodušnim Jupiterom, koji tokom većeg dela godine boravi u vašem polju privatnog posla, možete započeti sve o čemu dugo planirate!

Karijera

Ono što vas sada čini drugačijim jeste to što ćete biti mnogo sigurniji u svoj izbor i spremniji da se okrenete promenama, makar one podrazumevale i rizičnu promenu poslovnog okruženja. Nesporazume sa šefovima možete iskusiti tokom februara, a već u aprilu, junu i oktobru se insistira na više strpljenja sa vaše strane. Ne zaboravite da je ovo jedna od boljih godina koja će vam pružiti priliku da čvrsto ščepate nove prilike. Avgust vam donosi sjajnu priliku da se tome posvetite.

Finansije

Već prva nedelja februara donosi osveženje po vaš budžet, ali je rashoda mnogo i nećete uspeti da pravilno isplanirate ovaj prvi prihod. Ipak, već interval od 15. marta do 15. aprila ponovo će vas obradovati, tada se nešto obimnija sredstva slivaju u vaš novčanik. Tokom novembra vas raduje neki prihod iz inostranstva, ili od daljeg člana porodice.

Zdravlje

Izuzev juna i jula, kada bi trebalo da pripazite na višak kilograma, koji će se odraziti na zadržavanje tečnosti i probleme sa urinarnim traktom, tokom ostatka godine ćete se osećati sjajno.

Vaga

Sve je u odnosima. Godina koja je pred vama podsetiće vas koliko je značajno biti kooperativan i imati strpljenja za ljude koji nisu sasvim u skladu sa vašim razmišljanjem.

Karijera

Ukoliko dobijete sjajnu ideju, nemojte samostalno hitati u realizaciju, posavetujte se sa svojim šefom. U suprotnom se pripremite za par neprijatnih iskustava. Inicijativa jeste ključna u svakom poslu, ali vi još niste preuzeli dirigentsku palicu. April donosi dosta nervoze na radnom mestu, a juli i avgust će vas nagnati da se okrenete za sobom i pažljivije osmotrite svoje rezultate.

Finansije

Dobre vesti! Ukoliko ste se tokom prethodne godine borili sa neuspehom na ovom planu, sada možete odahnuti. Potrebno je samo da svoj budžet kontrolišete tokom februara, kada ste naglo u prilici da potrošite zabrinjavajuće svote novca. Slična opasnost sledi i tokom avgusta.

Zdravlje

Kontrolišite svoj apetit, posebno maniju za slatkišima u martu i aprilu, u suprotnom ćete sa lakoćom nabaciti nekoliko kilograma viška. Kraj avgusta i decembar podsećaju vas da se ne iscrpljujete previše.

Škorpion

Vaš vredan rad napokon počinje da donosi dugo očekivane rezultate. Primetili su vas pravi ljudi – možda ste već dobili unapređenje, ili vam je dodeljena pozicija na nekom profitabilnijem projektu. Loše je što će vas porodica sada viđati još ređe nego tokom 2006. godine. Kako napraviti balans između dobre karijere i ispunjenja porodičnih obaveza – to će biti jedini tekući problem.

Karijera

Mart i juni od vas zahtevaju prilagođavanje nekim novim okolnostima, ljudima sa kojima niste voljni da sarađujete, no iskoristite to da se okrenete zapostavljenim aktivnostima – za kraći predah i bavljenje sportom. U usponu ste tokom čitave godine, ali april, avgust i decembar donose poseban užitak u rezultatima rada i podršku sa viših instanci.

Finansije

Tokom 2007. vaša karijera nastavlja u povoljnom smeru, sa jednom značajnom izmenom: stiže i novac koji obično prati moć i uticaj. Novčane prilive možete očekivati već tokom januara, a povoljni meseci za ozbiljnija ulaganja su maj i početak juna.

Zdravlje

Ukoliko ne održavate dobar balans između sata rada i relaksacije, od oktobra do kraja godine se može dogoditi da vas snaga polako napušta. Juli nosi opasnost od virusnih oboljenja, kontrolišite urinarni trakt i reproduktivne organe.

Strelac

Ovo je definitivno dugo očekivana godina kada se sva vrata otvaraju na vaš osmeh! Ne zaboravite da u ciklusu od 12 godina nećete imati ovoliko sreće i dobro isplanirajte šta zaista želite od svog života.

Karijera

Edukacija, usavršavanje, putovanja u inostranstvo, učenje stranih jezika i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Jedino što je sada važno ste – vi. Zato napravite dobar plan za april i avgust i ne obazirite se puno na pesimistički stav kolega. Pripazite na mart, avgust i kraj decembra – ne zatvarajte vrata za sobom, već pokušajte da sa osmehom rešite moguće nesporazume.

Finansije

Iako je ovo godina vaših početaka za realno poboljšanje, na finansijskom planu ćete verovatno sačekati jesenje mesece. Do tada znajte da sve što sada započnete pretenduje da postane dugoročno vaš ozbiljan izvor prihoda.

Zdravlje

U avgustu pripazite na jetru i proverite krvnu sliku – možda ste se preterano prepustili užicima i zaboravili na dobru naviku da balansirate ishranu. Pripazite svoju figuru – teško ćete se izboriti sa pojačanim apetitom i viškom koji sada zaradite.

Jarac

Vaš anđeo čuvar, dobrodušni Jupiter, šalje pozitivne vibracije i vašim akcijama daruje dobru energiju. Iako je pred vama godina napornog rada, osećaj da ćete se ubrzo radovati rezultatima, ulivaće dodatne doze optimizma u vaš urođeni pesimističan stav.

Karijera

Januar i april morate započeti veoma aktivno. Već dugo imate pred sobom veoma jasne ciljeve, nedostajalo je podrške sa viših instanci, i više vaše vere da će sve krenuti planiranim tokom. Sada je pravi čas da se uzdate u sopstvene sposobnosti i zakoračite u ovu veliku pobedu. Samo kraj avgusta i početak septembra mogu u manjoj meri prestrojiti vaše planove na drugi kolosek, ali to neće omesti vaš put do cilja.

Finansije

Za veliki uspeh ćete morati sačekati nešto duže, ali već u maju će vaš budžet biti osvežen i vi se prepuštate trošenju, sa sve većim užitkom. Oprez pri ulaganju i pozajmicama tokom marta i maja – neočekivani gubitak može osporiti vaš krhki entuzijazam.

Zdravlje

Ukoliko ste uspeli da tokom prethodne godine ojačate svoj narušeni imuni sistem, sada su okolnosti povoljnije. Nema razloga za brigu, potrebno je samo da dobro balansirate sa poslovnim obavezama, i planirate dovoljno relaksacije.

Vodolija

Godina koja sledi za vas je povoljnija od 2006. ali planovi koje imate moraće da pretrpe ozbiljne promene. Vaš urođeni optimizam i vera u ljude su već poljuljani a nedostaje i podrška koja je neophodna za realizaciju.

Karijera

Vodolija nije navikla da samostalno funkcioniše, a prethodna godina je donela brojna neprijatna iznenađenja. Sada je čas da se ponovo okrenete planiranju svog života – ovog puta u tome vas niko neće ometati. Značajna podrška stiže sredinom godine, kada će vaša karijera napokon krenuti u očekivanom toku.

Finansije

Idealan čas da poberete plodove svog rada je april, no i troškovi su se do tada značajno nagomilali, tako da novca neće mnogo preostati. Ipak, avgust donosi mnogo povoljniji uticaj i sredstva koja bi trebalo da ozbiljnije poprave vaše finansijsko stanje.

Zdravlje

Izuzev opšteg osećaja nezadovoljstva koje je kod vas u stanju da potpuno naruši fiziologiju, nemate razloga za brigu. Potrebno je da malo ojačate imunitet tokom marta i aprila, a u julu i decembru ćete možda biti primorani da se ozbiljnije pozabavite urogenitalnim traktom.

Ribe

Čak i godina koja je za vama donela je brojne mogućnosti i pozitivne promene u vaš život, ali to nije sve. Ukoliko niste uspeli da se posvetite ozbiljnije poslovnim situacijama, 2007. će vam otvoriti vrata u svetliju budućnost.

Karijera

Jasno je da Ribe nisu suviše fokusirane na karijeru, ali jednom u 10 godina čak i one postaju zabrinute zbog prihoda kojim sebi i članovima porodice omogućavaju nešto komforniji život. Sjajne prilike za pozitivan osvrt unatrag, i napredovanje na lestvici ka boljem položaju, možete očekivati u aprilu i drugoj polovini avgusta.

Finansije

Nedostatak novca može doneti osećaj bespomoćnosti tokom maja i juna, ali se povoljne prilike za oporavak porodičnog budžeta očekuju već od jula do kraja godine.

Zdravlje

Tokom ove godine zbog podrške Jupitera vaše zdravstveno stanje će uglavnom biti – sjajno. Potrebno je da pripazite na ishranu, ne prepuštate se preteranom uživanju u hrani i piću jer ste tada u prilici da dugoročno ugrozite svoje zdravlje.

Podelite ovaj tekst: