HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u leto 2020.

Ovan

Bićete na testu humanosti, ali vama darovanje uvek pričinjava zadovoljstvo, tako da ćete ga uspešno položiti. Ali i tu biste morali da imate mere. U avgustu moguće poteškoće, koje ne bi trebalo da vas ometu u realizaciji zacrtanog. Sad je vreme da pravite planove. Budite spremni i na promene i menjanja ustaljenog načina rada. Savet za vas je: kad god ste u prilici štedite i dobro razmotrite i prihodnu i rashodnu stranu svog budžeta.

Bik

Imaćete impulsivne odluke da promenite radnu sredinu, ali nemojte biti brzi u promeni. Moguć iznenadni dobitak na koji ste još ranije računali. Mogući izazovi pred onim pripadnicima ovog znaka koji su u privatnom poslu, ali i onima koji sarađuju sa medijima ili se bave trgovinom. Ali, shvatite to samo kao prolazni period. Bićete pomalo nesigurni ali za to uglavnom neće biti razloga. Više šetajte.

Blizanci

Vaš poslovni plan je dobar i ne odstupajte od zacrtanog. Mogući su veći izdaci od planiranih, ali i nepredviđeni problemi. Novac možete da očekujete od velikih firmi i poslova. Ukoliko se suočite sa nekom preprekom, nemojte da vas to obeshrabri. Imaćete osećaj nesigurnosti, koji nema baš potporu u realnosti. Družite se više sa prijateljima.

Rak

Avgust će biti idealan mesec za pokretanje novog projekta na kome ste marljivo radili proteklih meseci. Konačno ćete naći način kako da uspostavite bolju komunikaciju uz koju ide i razumevanje sa strancima. Leto donosi prilike za veće prihode i poslove. Iskoristite ovaj period za planiranje, realizacija vam neće ići od ruke, ali zato ono što sada bude plan ima velike šanse za uspeh pred kraj godine.

Lav

Od poslednje nedelje jula možete očekivati uspon na polju karijere. Bićete puni novih ideja koje ćete moći i da unovčite. Kreativnosti vam neće manjkati, ali ni želje za radom. Ipak, pokušajte da ne budete previše opterećeni. Poslovi u građevinarstvu bi mogli da vam donesu profit. Izbegavajte odluke koje mogu da vam promene status na poslu. Mogući su aranžmani sa strancima.

Devica

Odlično vreme za realizaciju zacrtanog, za timski rad, a planete će vam biti naklonjene. Poseban oprez za pripadnike ovog znaka koji se bave trgovinom. Bićete bezvoljni i mrzovoljni, ali brzo će i to proći. Može se desiti da promenite planove a posebno se čuvajte vaše ishitrenosti u donošenju odluka. Dva puta izmerite pre nego što presečete. Prijaće vam boravak u prirodi sa porodicom.

Vaga

Novi i kreativni načini zarade. Novac će doći iz različitih izvora, pa čak i od nekih na koje niste računali. Od vas se očekuje i više nego što trenutno možete da pružite. Imaćete ponudu za jedan veliki posao, a sagledavanjem svih rizika ali i dobiti, donećete pravu odluku šta da činite. Iščekujete rezultate uloženog rada i oni će i doći. Mogućnost napredovanja i promena na bolje.

Škorpija

Pravo vreme za odabir i razmišljanje o novim saradnicima i proširenje tima sa kojim radite. Imaćete nalet ideja i odličnu mogućnost da većinu i realizujete. Dobar period za usavršavanje novih veština i dodatnu edukaciju. Posvetite se problemima koje ste ostavili nedovršene. Iskustvo vam govori da posao ne ostavljate na pola. Pripazite na zdravlje.

Strelac

Imaćete potrebu da razmislite o nekim dodatnim izvorima prihoda. Više nego ranije bićete dodatno zabrinuti za vašu budućnost i sigurnost. Praktični duh biće izražen, kao i vaša ambicija da zacrtano ostvarite. Vodite računa o postupcima i načinu ophođenja prema saradnicima, kako se posle ne biste kajali zbog izgovorenih reči. Leto iskoristite za planove.

Jarac

Vaš rad će mnoge inspirisati i budite kolega koji nesebično deli svoja znanja. Za vas će ovi meseci biti obeleženi unutrašnjim transformacijama, promenama stavova. Moguće je da ćete osetiti manjak energije, malodušnost, ali ćete i to uspešno pregrmeti. Generalno, bićete na polovini godine koja je za vas u znaku transformacije. Budite strpljivi.

Vodolija

Puno posla, pa ćete ojačati svoju finansijsku poziciju. Ukoliko vam neko od kolega ponudi zajednički posao, razmislite, može da bude dobitna kombinacija. Moguće dodatno angažovanje, a neki pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju i bonus. Krenite hrabro u nove izazove, sreća kao bitan faktor je na vašoj strani. Bolja finansijska situacija kreće od jeseni.

Ribe

Dobar period za pripadnike ovog znaka koji se bave finansijama, ekonomijom i trgovinom. Vodite računa kako izražavate vaše mišljenje, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Slušajte vaš unutrašnji glas i nećete pogrešiti kada je reč o novom poslu i saradnicima. Skupljajte snagu za jesen, jer će se od vas zahtevati veće angažovanje i pokušajte da sve poslove završite do kraja, a ne da ostaju na pola.

Podelite ovaj tekst: