MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE Šta kažu zvezde za biznis u julu i avgustu

poslovni-horoskopOvan
Planetarni raspored vas ograničava i ne dozvoljava da sa lakoćom sprovedete svoje ideje i postignete napredak u biznisu. U prvih dvadesetak dana jula, dok je Sunce u Raku, orijentišite se na regulisanje prošlih propusta i održavanje poslovanja. Kako se Saturn kreće retrogradno, verovatno će se dogovor i sklapanje ugovora sa partnerima odložiti, što će vam pokvariti planove i odraziti se na finansije. Poslednja dekada jula i sredina avgusta, biće poslovno uspešnije, a konačni finansijski bilans biće bolji.

Bik
Nažalost, ovo će za vas biti naporni poslovni meseci puni nervoze. Planetarni odnosi su napeti i potrebno je da racionalizujete potrošnju i da sa većom pažnjom investirate. Vaš vladalac materijalnih dobara planeta Merkur, gradi loše aspekte i izaziva finansijska pomeranja. Budite posebno oprezni jer može da se pogorša vaša materijalna sigurnost. Ova situacija stvoriće ograničenja, koja će uticati na smanjenje ukupne zarade.

Blizanci
Za poslovne Blizance, jul i avgust su samo nastavak poslovnog napretka. U prilici ste da ostvarite najbolje finansijske rezultate za ovu godinu. Vaša druga kuća novca podržana je energijom Sunca, Venere i Merkura i stvoreni su uslovi da nadmašite biznis plan i ostvarite veću materijalnu dobit od očekivane. U ovom periodu slobodno možete da se oslonite na vaše veštine i poslovnu intuiciju. Od ruke vam idu transakcije i manipulacije sa novcem.

Rak
Sunce je ušlo u vaš znak i zaokružilo je vaš poslovni ciklus od godinu dana sa uspehom. Možete da budete potpuno zadovoljni postignutim poslovnim uticajem i finansijskim rezultatima, koje ste uz dosta muke poslednjih meseci uspeli da održite na prosečnom nivou. Jul iskoristite za proširenje kapaciteta i poslova, a avgust je najbolji za novčane transakcije. Čeka vas naporan rad i veoma uspešan period.

Lav
Ovo su poslovno uspešni meseci u kojima ćete napraviti pomak u razvoju vašeg biznisa i karijere. Moraćete malo da promenite strategiju, ali kada u julu planeta Venera uđe u vaš znak, povoljnosti će se samo ređati, a vi jačati uticaj i svoju poziciju u poslovnim krugovima. Od 14. jula, kada i vaša planeta finansija Merkur uđe u vaš znak, očekuje vas veća materijalna dobit. Ulaskom Sunca u vaš znak, uspešno ćete zaokružiti poslovnu solarnu godinu.

Devica
Poslovne Device će imati više muke, komplikacija i stresa da bi održavale tempo i redovno poslovanje. U ovakvim situacijama, možete da računate na podršku poslovnih prijatelja ili organizovanih društvenih grupa i na delić poslovne sreće, koju vam, kao zaštitu, pruža planeta Jupiter. Uspećete da se iščupate, ali ćete iscrpeti svoje snage i povući se iz bitke. Zato razmislite o novim mogućnostima održavanja i proširenja biznisa. Ukupni finansijski bilans će biti neznatno iznad proseka.

Vaga
Poslovne Vage imaju priliku da uspešno razviju i a rmišu svoj biznis. Tokom jula, pod pozitivnim ste uticajem Sunca, Venere i Merkura u polju vaše karijere, što će vam omogućiti da se uzdignete i visoko kotirate na tržištu i u vašoj branši. Tu su prilike za promene a otvaraju se i nove mogućnosti za poslovne kontakte i unapređenje vašeg biznisa. Fokusirajte se na brže donošenje odluka i praktičnih rešenja bez obzira na to što vas u ovom periodu muče finansijska pitanja.

Škorpija
Pred vama je vrlo uspešan period. Posle duže vremena, vaša planeta Mars ide direktno i u vašoj je prvoj kući, tako da sa pojačanom poslovnom inicijativom i punom snagom gurate napred. Kada u julu planeta Venera dodirne vrh vašeg polja poslovne karijere, situacija se menja i vi ćete početi sa velikim zadovoljstvom da ostvarujete svoje poslovne ambicije. Okolnosti vam idu naruku i imate odlične saradnike i poslovne partnere, tako da dostižete svoje maksimume za ovu godinu.

Strelac
Biznis će ići dobro i vi ćete želeti da ga i dalje usavršavate i razvijate. Imaćete finansijske poteškoće koje ćete morati da rešavate pozajmicama. Možda će vam izgledati da je suviše rizično. Slobodno reskirajte, jer vas planete podržavaju u svim manipulacijama sa novcem. Budite strpljivi i sačekajte bolji planetarni raspored. Vaše vreme uspeha tek dolazi!

Jarac
Jul i avgust će biti vrlo uspešni meseci. Ali, od vas će zahtevati dosta rada i spretnosti za prevazilaženje stresnih okolnosti. Planete se postepeno pomeraju i utiču na to da ste otvoreniji za nove poslovne opcije, iskustva i konekcije sa drugim poslovnim partnerima. Promena saradnika i sklapanje novih ugovora, doneće vam korist i unaprediti vaš biznis. Iskoristite ovaj period za pretresanje i regulisanje svih zakonskih obaveza prema državi, partneru i saradnicima.

Vodolija
Tokom jula i avgusta zaposlene Vodolije mogu da očekuju pozitivnu atmosferu i prilike na poslu. Promene koje su nastale u okviru rme donele su vam bolju poziciju. Pred vama je vrlo uspešan period jer planetarni raspored stvara mnogo srećnih okolnosti i za dalji napredak vašeg biznisa. Energije Sunca, Venere i Merkura, koje deluju iz vašeg radnog polja, donose mnogostruke koristi u skorijoj budućnosti. Fifinansije u ovom periodu neće pratiti vaš nagli poslovni uspon, ali će biti zadovoljavajuće.

Ribe
Ispred vas je daleko bolji, dinamičniji i uspešniji poslovni period. Najvažnija vest je što će se u ovom periodu finansijska situacija stabilizovati i regulisaće se zaostala dugovanja. Pod pozitivnim uticajem planete Mars iz devete kuće, novac vam stiže iz vaših prethodno dobro povučenih poslovnih poteza i direktne ili indirektne saradnje sa inostranim kompanijama. Ostvarićete daleko solidniju zaradu i stabilnost u preduzeću. Konačni finansijski bilans će biti pozitivan.


U ovom broju još i …

  • Donacija Šnajder elektrika Teslinom muzeju
  • Počela letnja sezona na Kopaoniku
  • Letnja škola preduzetništva
  • NIS uspešno započeo upotrebu mašine za podbušivanje
  • REZULTATI ISTRAŽIVANJA „BANKARSKI RADAR“ KOMPANIJE A.T. KEARNEY: Evropsko bankarstvo na kritičnoj tački
  • PREMA FIfinansiJSKIM IZVEŠTAJIMA AGENCIJE ZA PRIVREDNE REGISTRE: Dobit u privredi 144 milijarde dinara
  • MENADŽERSKI VODIČ: Ego je neprijatelj
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE (II DEO): Sedam stvari koje klijenti očekuju
  • PITER DRAKER: MOJ POGLED NA MENADŽMENT (1): Delotvornost mora da se uči
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2016.
Podelite ovaj tekst: