MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

poslovni-horoskopOvan

Ovan želi da promeni sve što se da promeniti. Ulaskom Saturna u znak Škorpije imate mogućnost da postanete vođa i da započnete nov posao o kome dugo razmišljate. Većina očekuje da vi budete ta osoba koja sve organizuje i daje predloge. Ako se bavite nekretninama, budite oprezni sa papirima, advokatima i saradnicima. Nezaposleni će dobiti manju pomoć. Lav, Strelac ili Ribe daju podršku, dok će Strelac i ulagati novac.

Bik

Ovog meseca planete će vam biti izuzetno naklonjene. Imaćete uslove da ostvarite odlične poslovne rezultate i finansijsku snagu. Ovo je novo poglavlje za vaš poslovni svet, ali i za život. Započinjete i međunarodnu saradnju. Potrebna vam je sreća, koju ćete i imati. Saradnja sa Vagom, Bikom, Jarcem, Ovnom i Vodolijom, daće pozicije na nebu poslovanja koje se samo sanjati mogu.

Blizanci

Sve kreće novim putem. Dobar aspekat sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima daje mogućnost da preokrenete sve u svoju korist. Novac vam je možda bio teže dostupan, ali sada tokom meseca možete da očekujete pozitivan preokret. Jupiter, koji je u vašem znaku, kreće retrogradno i eto prilike da se vratite na staro i da pokrenete posao koji ste ranije započeli i da povratite novac koji očekujete.

Rak

Biti prvi u poslu i održati najbolji rejting je veoma teško, ali ne i za jednog ozbiljnog Raka koji kad radi za druge, radi kao za sebe. Velika ambicija tokom ovog meseca vas gura da idete dalje i više i da zaradite više. Novac vam stiže preko granice, a svi će želeti da sarađuju sa vama, posebno vatreni i vodeni znaci. Na novac računajte posle 11. u mesecu.

Lav

Ne treba trošiti novac uzaludno i preterano jer se očekuje da ovaj mesec bude mesec velikih ulaganja. Kretanje i komunikacija su najvažniji za jednog Lava, a posebno ako su tu i saradnici Vodolija ili Vaga. Ako je to još i povezano sa zemljama koje su bliske nama, onda će doneti zanimljive kontakte koji će biti konstruktivni i finansijski isplativi.

Devica

U drugoj polovini meseca možete da očekujete da ćete biti u boljoj finansijskoj situaciji i da će vam prijatelj rođen u znaku Bika pomoći oko novog posla ili vas preporučiti za novo radno mesto. Vi svakako očekujete kraj radnog odnosa gde trenutno radite, a to se može desiti sredinom ili samim krajem meseca. Verovatno ćete u novoj firmi biti predloženi za više pozicije.

Vaga

Imate i želju i ambiciju kao uvek da radite, ali nemate fizičku snagu. Morate da usporite jer kad radite sebe preforsirate. Pomoć ili saradnja sa Jarcem i Rakom će biti dobrodošla jer ostvarujete veliki dobitak. Sa Škorpijom ili Ribama možete imati konflikt. Ovan i Lav su najbolji saradnici. Treća nedelja meseca će biti veoma pozitivna za finansije.

Škorpija

Ovog meseca očekuju vas mnoge novine na poslovnom planu. To može biti nov posao, nove kolege ili nova raspodela poslova na trenutnom radnom mestu. Potrebna vam je jasna definicija posla i neko ko će biti dovoljno moćan da vas pokrene da date svoj maksimum u poslu koji obavljate. Sudbinski ćete promeniti sve iz korena. U ovom mesecu se samo najavljuju počeci velikih promena.

Strelac

Početak meseca je vrlo energičan. Zvezde će vam dati novu dozu entuzijazma i želje da pokrenete posao i saradnike koji vole vaše društvo i rad sa vama. Ovan može biti dobar saradnik kao i Blizanci, dok vam Škorpion i Jarac mogu pomoći oko novca. Nezaposleni mogu u ovom periodu rešiti problem zaostalog dugovanja iz bivše firme.

Jarac

Ovaj period, kao uostalom i prošli, za Jarčeve će predstavljati vreme kada će moći da pokažu svu svoju moć i dominaciju. Sada je pravi trenutak da vaskrsnete i postanete ono što zaista jeste, a to je vođa u svom poslu. Mnogi će biti u prilici da započnu sopstveni biznis. Drugi će biti unapređeni ili će promeniti kompaniju u kojoj rade. Novac će vam biti sve bliži i lakši za zaradu.

Vodolija

Vas kao i uvek očekuju promene. Ovo je promena koja menja sve iz korena. Osećaj snage, moći i dobitka vam daje mogućnost da budete na vrhuncu i da svaki potez koji napravite bude na svom mestu. Postoji jedno pravilo za Vodoliju, a to je da nikada nema kraja ni početka. Uvek ste u novom poslu, a za sobom imate kraj jednog zadatka koji treba da okončate i sve tako u krug.

Ribe

Naporan rad i veliki preokret vas čeka. Za sada, neka vam najbolji pokazatelji za saradnike budu mesta gde može da se zaradi. Osoba u znaku Ovna vam je bitna. Ona je vaš najbolji saradnik i istomišljenik kada se pravi finansijska strategija. Devica i Jarac su sledeći koji vam daju snagu i ideje. Druga polovina meseca je dobra za novac. Ukoliko imate nove ideje, ostavite ih za naredni period.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Država godišnje gubi 300 miliona evra
  • FAKULTET ZA EKONOMIJU, FINANSIJE I ADMINISTRACIJU (FEFA) OBELEŽIO JUBILEJ: Deset uspešnih generacija FEFA
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • NOVI PROJEKAT BANKE INTEZA ZA PODSTICAJ AGRARA: Pobednici konkursa ”Inteza farmer 2013”
  • POŽAREVAČKA KOMPANIJA OBARA REKORDE: Još deset miliona evra investicija u Bambi
  • SAVET STRANIH INVESTITORA PREDSTAVIO JOŠ JEDNU “BELU KNJIGU”: Potrebne su brže i bolje reforme
  • BORIS VUKIĆ: APOKRIFI MENADŽMENTA (3): Ljudi su najveće bogatstvo kompanija
  • PITER F. DRAKER: DRAKER IZ DANA U DAN (9): Dobar finansijski plan je ključ uspeha
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2013.
Podelite ovaj tekst: