Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

U okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme koji realizuje Ministarstvo privrede u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, učestvovaće i NLB Komercijalna banka, članica NLB Grupe. U okviru ovog Programa podrške biće dodeljeno oko 12 miliona evra bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro, malim preduzećima i zadrugama za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje.

Bespovratna sredstva mogu biti upotrebljena za nabavku proizvodne opreme ili mašina, transportno-manipulativnih sredstava uključenih u proces proizvodnje i unutrašnjeg transporta, delova specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara, mašina i oprema za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje, kao i nove građevinske mehanizacije za potrebe obavljanja građevinskih radova.

Iskoristite ovu pravu priliku da na održiv način unapredite svoje poslovanje, i o svim detaljima Programa podrške informišite se kod svog biznis savetnika ili putem linka https://www.nlbkb.rs/prava-prilika-za-unapredjenje-poslovanja.

Podelite ovaj tekst: