Na put po sistemu ”ključ u ruke”

Klijenti kompanije Business Travel Partner imaju kompletnu tehničku i izvršnu podršku u bilo kom delu sveta, 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Jasna Dragojević

Iako su od zvaničnog početka rada Business Travel Partner (BTP), agencije za menadžment poslovnih putovanja, prošla tek nepuna četiri meseca, ovaj specifični turoperator se stabilno pozicionirao među organizacijama koje nude slične, ali ne tako sveobuhvatne usluge putnicima iz poslovnog sveta.

Pod sloganom Going places – doing business generalni direktor BTP-a Jasna Dragojević i njen tim iskusnih i mladih stručnjaka, otvorili su jedno novo poglavlje u poslovnom turizmu, nudeći visok stepen uštede i koristi u svim segmentima putovanja, čime na specifičan, pre svega kvalitetan, način odgovaraju novonastaloj ekonomskoj krizi.

– BTP ima za cilj izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa sa klijentima, u kojima je zadovoljstvo putnika imperativ poslovanja. Mi svojim korporativnim klijentima omogućavamo proveru istorije putovanja i kontrolu troškova pristupom ličnom profilu koji se formira na osnovu pruženih usluga. Programom kontrole kvaliteta i sprovođenjem godišnje ankete o zadovoljstvu klijenata BTP želi da poboljša usluge i zajedno raste sa korisnicima svojih usluga – kaže za Magazin Biznis Jasna Dragojević.

Ono što BTP nudi, uz neprekidan poslovno-turistički konsalting, odnosi se na kompletnu tehničku i izvršnu podršku u učešću i organizaciji kongresa, konferencija, konvencija, simpozijuma, seminara, sajmova, promocija, prezentacija, poslovnih sastanaka u zemlji i inostranstvu. To je tzv. MICE segment (Meetings, Incentives, Congresses & Conferences & Conventions, Exhibitions & Events).

Opširnije u štampanom izdanju

 

Podelite ovaj tekst: