СБЕРБАНКА: Сигурни депозити и привлачни услови штедње

Клијенти веома добро разумеју понуде банака. Сада, пре свега, цене сигурност свог новца, његову доступност и динамику исплате камате

kreditiПосле пропасти четири државне банке, грађани и корпоративни клијенти банака су с правом забринути за сигурност својих улога. У Сбербанци која послује у Србији тврде да нема опасности за депоненте ове банке. Владимир Ћирић, експерт Сбербанке за развој производа, истиче да је Сбербанка стабилна и конзервативна банка, да послује по традиционалном банкарском систему и да депозитни послови представљају веома важан део пословања.

– Депозити чине велики део наше финансијске снаге и ми ову базу градимо полако и темељно. Сбербанка је банка избора за штедне клијенте у Русији, а наш циљ је да то постанемо и у остатку Европе – каже Ћирић.

Прошле године Сбербанка је изабрана за најбољу банку у источној Европи и Русији што доказује да је банка, непуне две године по успостављању у овом региону, постигла запажене резултате. Пошто све велике континенталне европске банке послују на истом подручју, ова награда је тиме још значајнија.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • ВЕСТИ ИЗ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ
  • МБА ПРОГРАМ – КАТАЛИЗАТОР ЗА УСПЕШНУ КАРИЈЕРУ Велико интересовање за стипендије
  • НИКОЛА ЛУКИЋ: ПЕЊАЊЕ УЗ ЛИТИЦУ (5) Развијајте пријатељске односе са купцима
  • ПРЕДСТАВЉАМО НАЈНОВИЈА ИЗДАЊА У ОБЛАСТИ ЕКОНОМИЈЕ Предузетничка улога државе – кинеско искуство
  • Следећи број Економетра излази 8. априла 2014.
Podelite ovaj tekst: