BRAJAN TREJSI: Morate biti korak ispred drugih

Mi se danas suočavamo sa globalnim nadmetanjem, dok je nekad konkurencija uglavnom bila povezana sa vašim okrugom, regionom. Odjednom, postoje novi drugi koji pokušavaju da imitiraju vaš rad ili vaš patent. Iz tog razloga morate uvek biti jedan korak ispred i uvek težiti ka novim inovacijama i idejama. To je najbitnije pravilo igre

Brajan Trejsi

Brajan Trejsi, jedan od vodećih američkih stručnjaka za razvoj ljudskih potencijala i lične delotvornosti, harizmatičan i inspirativan govornik, legenda u oblasti menadžmenta prodaje, ponovo je u Beogradu 29. i 30. maja. Autor više od 50 knjiga, Brajan Trejsi je do sada imao oko 250.000 polaznika iz najuspešnijih kompanija, koji su završili njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionalnom razvoju. U Beogradu će gostovati na seminaru „Inspiracija, transformacija, akcija – dva najbolja poslovna dana u 2017“, koji organizuje beogradska kompanija za trening i edukaciju BBEE.

U ekskluzivnom intervjuu za Magazin Biznis, koji smo dobili posredstvom organizatora seminara, pitali smo gospodina Trejsija, zašto se odlučio da potpuno novi program prezentuje u Beogradu, gde je, inače, više puta prošlih godina držao predavanja.

– Govorio sam više puta u Beogradu, tokom godina. Moj novi program daje više od 100 ideja tokom šest sati koje će vam pomoći da definišete ciljeve, razvijete nove veštine, zaradite više novca i budete još uspešniji. Uspešno sarađujem već godinama sa kompanijom BBEE Nauka Inovacija Komunikacija, a pored foruma, deo sam i njihovog vizionarskog on-line treninga.

Pripremio sam svoj prvi MA (Maximum Achievement) knjigu i seminar pre 30 godina i od tada sam razvijao svoje ideje o tome kako postići maksimalni potencijal kod ljudi. Od tada sam prilično napredovao kao istraživač što me je dovelo do novih otkrića, novih pisanja i novih razmišljanja o mom prethodnom MA konceptu. Naravno, osnova većine ideja je ostala ista ali sam ih razvio daleko dublje i prilagodio ih da budu pristupačnije i lakše za primenu. Ove godine ću premijerno u Beogradu predstaviti svoj novi program “Maximum Achievement 2.0”.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • NA BEOGRADSKOM SAJMU OD 15. DO 19. MAJA: U ritmu budućnosti
  • ODGOVORAN ODNOS PREMA PRIRODNIM RESURSIMA I BUDUĆIM GENERACIJAMA: Bezbednost na radu – preduslov za uspeh
  • ODRŽAN PROLEĆNI VIVALDI CEO FORUM MOKROGORSKE ŠKOLE MENADŽMENTA: Inspirativne debate na Mokroj Gori
  • DOMINIK ROBERTS, DIREKTOR OPERACIJA MINECO LTD, NAJAVIO OPORAVAK RUDARSTVA U EVROPI I SVETU Geolozi istražuju, vreme rudara tek dolazi
  • REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO: Transferne cene i BEPS projekat
  • MENADŽERSKI VODIČ: Sve može da bude važno
  • LUNIN PRET-A-PORTER CENTAR DA ZASIJATE U PUNOM SJAJU: Saveti za stajling poslovnih žena
  • PITER DRAKER: MOJ POGLED NA MENADŽMENT (8): Gde su granice društvene odgovornosti
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. maja 2017.
Podelite ovaj tekst: