ПОЉОПРИВРЕДА ЈЕ НАЈЗДРАВИЈИ ДЕО ДРУШТВА, ЈЕР СЕ ТУ ЖИВИ ИСКЉУЧИВО ОД РАДА: Дејанова визија живота на селу

Фирму „Агромедиа”, приватну продукцију за едукацију пољопривредника, основао је Дејан Јовановић са супругом Јеленом. Све што занима пољопривреднике објасниће им стручњаци и одговорити на разна питања на порталу ове аутентичне приватне едукативне медијске куће

Дејан и Јелена Јовановић – власници „Агромедие“

Дејан и Јелена Јовановић – власници „Агромедие“

Питате се како да побољшате ратарску производњу? Тражите савете о исхрани стоке и информације о кретању цена? Интересује вас где пронаћи проверене саднице воћа, које врсте сорти најбоље успевају на вашем терену, како их заштитити од болести и где продати? Мучите се са коровима? Тражите помоћ при одабиру трактора или комбајна? Не тражите даље! Посетите портал „Агромедиа” (www.agromedia.rs)!

Да, управо ова смишљена упутства, савете и помоћ ваља схватити као суштину и сажетак свега са чиме је овај тим од петоро младих, образованих људи започео свој рад.

Тимска сарадња

Тај рад био је заснован на чврстој вери, непоколебљивој вољи, постојаности, самопоуздању и стрпљењу да ће остварити свој велики циљ – створити агрохемијску продукцијску фирму која ће помоћи свим пољопривредницима.

Сви ови млади људи који чине сјајан и у свему сагласан тим, воле свој посао, у њему не виде обавезе, већ задовољство и уживају у сваком успеху.

А шта они раде објашњава нам „спиритус мовенс“ ове дивне екипе, Дејан Јовановић, који је основао сопствену продукцијску кућу „Агромедиа” и ауторску пољопривредну емисију „Свет пољопривреде”, која се већ девет година приказује на преко шездесет локалних и регионалних телевизија у земљи и окружењу.

– Иако је савремена технологија непрестано подложна иновацијама, ми покушавамо да у нашој продукцији применимо све што је ново. Осим 457 серијских производњи годишње, имамо портал који све промене ревносно бележи, како би наши корисници могли да имају праву информацију у вези са свим што их интересује – садња, заливање, орошавање, прехрањивање, исхрана стоке, заштита од болести, истиче за Економетар Дејан Јовановић.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • Упишите се у ред „Жена змајева“
  • Уручена признања Мој избор за 2016.
  • Белмедик– европски шампион за „Однос према клијенту“
  • ЕСТИЕМ конференција у новембру
  • Сајам у Цириху за дијаспору
  • Избором нових чланова појачан састав УО ПКС
  • Историјски лет за Њујорк
  • Међународне студије и на Економском факултету
  • РИЧАРД ТЕМПЛАР: 100 ПРАВИЛА ЗА ДОБАР МЕНАЏМЕНТ (1): Не узимајте новац на зајам
  • Следећи број Економетра излази 6. септембра 2016.
Podelite ovaj tekst: