HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u septembru

poslovni-horoskopOvan

Ima nekih dobrih vesti, ali na poslovnom planu još uvek nije sve stabilno. Brige vam ništa sada neće popraviti. Promene koje nastojite da unesete u posao doći će na red ali kasnije. Postojaće i teškoće oko toga kako najbolje da pokažete svoje talente i ono što možete, ali ćete krajem meseca uspeti da spojite lepo i korisno.

Bik

Novac pristiže sa više strana, ali ste postali rasipni. Iskristališite svoje ciljeve, da biste mogli lakše da funkcionišete. Stalno ste u oscilacijama u odnosu na želje i potrebe, posebno u drugoj dekadi meseca. Oni Bikovi koji veruju u “rizik” i čiji način života podleže takvom tempu, rizikovaće i pored ovog upozorenja. Bilo bi poželjno da pokušaju da smanje ulaganje.

Blizanci

Na finansijskom planu i dalje nepovoljna situacija. Iako dosta razmišljate o novcu, kao da povoljne prilike izmiču. Neutralnost i profesionalnost će biti ključni za održanje vaših pozicija. Ako ste rešeni da svoj položaj poboljšate morate biti veoma pažljivi. Samo tako ćete uspeti da izbegnete da budete meta manipulacija.

Rak

Ovo je vreme prispeća neplaćenih računa. Mnogi Rakovi će morati da plate neke “kazne”. Moguće je da imate osećaj da vam je posao težak, ali vam je istovremeno jasno da ne možete da izađete iz te priče. Treba da idete ka onom što najbolje znate da radite. Polako i bez žurbe. Nije vreme za eksperimente, iako ste željni toga na poslovnom planu.

Lav

U ovom periodu svi Lavovi bi trebalo da se čuvaju preterane euforije na poslu, jer lako padate u vatru. Postaćete agresivniji i pokušaćete da odbacite sve probleme iza sebe. Ali, naravno, to nije moguće. Čuvajte se, pogotovo nemojte donositi bitne finansijske odluke. Gubitak novca je izvestan, stoga učinite sve da bude manji.

Devica

Septembar vam donosi pad raspoloženja. Vaš manjak tolerancije naglasiće osećaj da je oko vas previše ljudi sa kojima ste prinuđeni da sarađujete, iako biste najradije radili sami. Bolje je da prihvatite limite. Kompromisi su više nego neophodni, stoga nađite zlatnu sredinu. Kraj meseca će doneti olakšanje i dizanje teskobe iz radne atmosfere.

Vaga

Moraćete malo da uđete u nove projekte, nove poslove i u drugačije i kvalitetnije poslovne odnose. Iako trenutno niste motivisani za veće radne napore, ne možete ni da se povlačite samo zato što ste se ulenjili. Trenutno niste u najboljoj formi za rad, ali povratićete energiju za posao već krajem ovog meseca.

Škorpija

Nudi vam se jedan posao gde je zarada brza i laka. Moguće da se situacija okreće u vašu korist, odnosno da se trudite da učvrstite svoje poslovne odnose. Pre bilo kakve reakcije razmislite makar pet minuta, jer sve što radite može vam se jednog dana vratiti. Moguće je obnavljanje starih poslovnih kontakata za koje ste mislili da su ostali u prošlosti.

Strelac

Već duže vreme balansirate na poslu. Imaćete osećaj da ste pronašli sebe. Neki drugi Strelčevi biće i dalje u poslovnoj priči iz nužde. Svaki dan je jednoličan i isti, čak i priliv novca nije zadovoljavajući, ali kada se nešto mora, onda se mora. Makar ste toga svesni. Osveženje i polet dobićete u drugoj polovini septembra.

Jarac

Nije vreme za sukobljavanje sa nadređenima ili sa onima od kojih zavisi tok vašeg posla. Ovo je vreme dobrih transakcija. Pazite da zaokružite svaku priču koja nije završena poslednjih par meseci, naročito ako vi imate neki udeo u tim poslovnim projektima. Nemojte da ulazite u velike finansijske transakcije krajem septembra.

Vodolija

Nepromišljenost vam se obila o glavu. Pokušaj manipulisanja saradnicima obrnuo se i ostavio sav teret rada na vašem pragu. Vaša nestabilna priroda poslala je svima poruku da ste kao saradnik veoma nestalni. Dobar je trenutak da preispitate radnu etiku i nađete u sebi konstantu. Finansijska strana vam nije jaka, pa se potrudite da je poboljšate.

Ribe

Čvrsto ste na zemlji, ali je glava u oblacima i niste spremni na kompromise. Za razliku od onih koji su u radnom odnosu, nezaposlene Ribe će imati dobru sreću kada je posao u pitanju. Pazite šta dogovarate i šta potpisujete. Cilj ne opravdava uvek sredstvo – setite se toga u bitnim dogovorima tokom druge polovine meseca. Kraj perioda sa sobom može doneti izrazito pozitivne vesti.


U ovom broju još i …

 • MINISTAR VUJOVIĆ, GOST AMERIČKE PRIVREDNE KOMORE: Budžet pod lupom
 • OD 13. DO 16. OKTOBRA DVA MEĐUNARODNA SAJMA – ENERGETIKE I EKOLOGIJE: Zelena energija na Beogradskom sajmu
 • ŠTA NUDI SOFTVER „MANAGE TOOLS“ ZA UNAPREĐENJE POSLOVANJA: Sve se može izmeriti
 • DR BOJAN LALIĆ, DIREKTOR DEPARTMANA ZA INDUSTRIJSKO INŽENJERSTVO I MENADŽMENT, FAKULTET TEHNIČKIH NAUKA, UNIVERZITETA U NOVOM SADU: Zanimanje budućnosti
 • SАRАDNJA NАRODNOG MUZEJА U BEOGRАDU, BRITISH COUNCIL-А I BANKE INTEZA: Otvorena izložba “Henri Mur – grafičar”
 • SVEČANO OBELEŽEN DAN OPŠTINE VRNJAČKA BANJA: Kraljica banjskog turizma
 • MESEC NOVEMBAR U ZNAKU MEĐUNARODNOG SAJMA NAMEŠTAJA: Nameštaj i saveti za uređenje stana
 • USPEŠNA SARADNJA SRBIJE SA AZERBEJDŽANOM: Značajan uzlet novih ekonomija
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE: Ne čekati rešenja sa strane
 • NIK VREDEN: PROFIT BREND (4): Osluškujte iskustva kupaca
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. oktobra 2014.
Podelite ovaj tekst: