HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2020. godini

Ovan

Cela godina biće vam u znaku karijere. Ambicioznost će biti naglašena ali i vaša realnost, tako da je zacrtano verovatno i ostvarljivo. Napredovaćete, ali možda ne pozicijom koju priželjkujete, tako da ćete opet biti na testu strpljivosti. Finansije će biti zadovoljavajuće. Na jesen moguća razmišljanja o promeni poslodavca. Ne brzajte, iako ćete želeti da odjednom sve presečete. Zdravlje dobro.

Bik

Planete će vam biti naklonjene za promene i veće angažovanje, ali pokušajte da vašu urođenu tvrdoglavost „omekšate“. Zvezde vam daju podršku u 2020. Hrabro krenite da menjate ustaljene načine obavljanja posla, rutina vam nije prijatelj. Savet je: izbegavajte bilo kakve impulsivne odluke iako ćete biti u iskušenju da ih sprovedete. Finansije stabilne, kao i zdravlje.

Blizanci

Posao će vam biti na prvom mestu. Od vas će se mnogo očekivati, ali ćete vi mnogo i dati. Isplatiće se. Moguća su češća i kraća iznenadna putovanja. Nećete biti istrajni i kolebaćete se kada je reč o predlozima za saradnju i širenje posla. Ova godina biće bez velike brige o novcu. Uspeh za one koji se bave turizmom, elektronikom i IT. Više se družite.

Rak

Novca će biti, čak i toliko da ćete moći i da ga uštedite. Ukoliko imate priliku da dugoročno ulažete novac, posavetujte se. Nije vam naklonjen period za partnerstva. Većina promena biće na bolje, zato hrabro. Godina će biti aktivna, a mnogi koji su godinama radili na određenim projektima konačno će ih završiti. Emocije su vam naglašene.

Lav

U ovoj godini imaćete veću sklonost za uštedom, nego za potrošnjom. Tokom cele 2020. gradićete temelje za napredovanje u budućnosti. Često ćete se preispitivati i sumnjati u sebe, ali imajte na umu da vam taština i ego nisu prijatelji. Pokušajte da kontrolišete impulsivnost u odnosima sa kolegama. Imaćete i energije i ideje, a bićete vođeni više upornošću nego mudrošću. Ne preterujte sa druženjima.

Devica

Moguće promene načina obavljanja posla, za neke i promena poslodavca. Zdravlje dobro. Bićete usredsređeni na porodicu. Čuvajte se grešaka, fokusirajte se na obavljanje poslova, kako biste izbegli štetu. Početak 2020. biće idealan da započnete nešto novo. Stiže novčani dobitak koji ste dugo čekali. Dobra godina za ulaganje u nekretnine.

Vaga

Godina će biti obeležena sa više kraćih putovanja. Nemojte osećati krivicu ako usporite u poslu, sve ćete postići i vama je potreban predah, s vremena na vreme. Novi i kreativni načini za zaradu, ono što ste ranijih godina planirali mogli biste da realizujete u 2020. Uživaćete u druženju. Zvezde vam savetuju da se fokusirate na svoje zdravlje.

Škorpija

Vaši rezultati postignuti zalaganjem i marljivim radom u novoj godini biće vidljivi. Napredak u karijeri. Pokušajte da sredinom godine izbegnete sukobe sa kolegama. Mnogo više energije koju ćete imati iskoristite na pravi način, više planirajte unapred. Kako 2020. bude odmicala imaćete i potrebu i mogućnosti za dodatno usavršavanje i obrazovanje.

Strelac

Više posla nego što je uobičajeno, ali i više napredovanja. Započnite nešto novo, planete će vam biti naklonjene. Imaćete novca više nego ikad, tako da je možda idealna godina da razmislite o investicijama. Idealno vreme da se rešite starih dugova. Početak, kao i kraj godine, obeležiće neki važan put. Odmarajte i posvetite se ljudima do kojih vam je stalo.

Jarac

U 2020. imaćete mnogo mogućnosti da svoje finansije ojačate. Imajte veru u sebe, ali i u saradnike, jačanje timskog duha će doneti i solidne rezultate. Kraj godine će biti najbolje vreme za povoljne promene i napredovanje. Mnogi Jarčevi će imati potrebu da menjaju svoje stavove i uverenja. Imajte više vere u sebe i pokušajte više da uživate.

Vodolija

Glavna lekcija u novoj godini biće da nije sve u trošenju. Imaćete pregršt ideja kako da svoj posao unapredite i da budete efikasniji. Nije dobar trenutak za započinjanje novih poslova. Nedostajaće vam san, zato savet da se mnogo više odmarate. Početak 2020. izbegavajte za donošenje važnih odluka. Imate sklonost da previše brinete, nema razloga za to. Biće ovo godina snažnog rada i napretka.

Ribe

Ukoliko imate sumnju u vaš talenat i zalaganje, razmišljajte o promeni posla, a planete će vam za to biti naklonjene. Sklonost većem riziku nego inače, zato se savetuje dodatni oprez iako će vam se nešto činiti veoma unosnim. Kreativnost će biti naročito izražena, uspeh za pripadnike znaka koji se bave umetnošću, medijima, odnosima sa javnošću. Više kontrole kod trošenja novca.


U ovom broju još i …

 • DODELJENA TRADICIONALNA PRIZNANJA „SAM GODIŠNJE NAGRADE“: Mihailo Janković – Menadžer godine
 • PREGLED USVOJENIH IZMENA ZAKONA IZ OBLASTI POREZA I FINANSIJA: Nova poreska i finansijska pravila startuju u 2020.
 • TEKUĆA KRETANJA I OČEKIVANI TRENDOVI U SRPSKOJ EKONOMIJI: Nastavljaju se povoljni uslovi finansiranja
 • SIEMENS: Digitalna transformacija, budućnost industrijskog preduzeća
 • U ORGANIZACIJI SAM-a, “VEČE SA DEJANOM TURKOM U CROWNE PLAZI”: Okružite se ljudima koji su bolji od vas
 • “PREDUZETNIČKO OKO” PRVA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA PREDUZETNIČKIH STRATEGIJA: Najvrednija i najplaćenija sposobnost čoveka je – razmišljanje
 • MELANIJA PAVLOVIĆ, DIREKTORKA KOMPANIJE JAF INTERNATIONAL U SRBIJI: Menadžer mora da bude dobar šahista
 • INDUSTRIJA VIDEO IGARA NAJBRŽI RASTUĆI DEO DOMAĆE EKONOMIJE: Najjači centri gejming industrije Beograd i Novi Sad
 • SKORO POLA VEKA RADA DRUŠTVA ZA INFORMATIKU SRBIJE: Internet koristi 80 odsto domaćinstava u Srbiji
 • DIGITALNI VODIČ: Hologramske društvene igre
 • DA LI JE FILMSKA INDUSTRIJA U SRBIJI POSTALA NOVA PRIVREDNA GRANA: Za uloženi evro u film, naša privreda dobije sedam
 • POSLOVNA SAZNANJA: Kraj i početak
 • TV SLIKE I PRILIKE: Zašto poštar ne zvoni dva puta
 • KAKO JE KOMPANIJA MERKATOR-S STVORILA I RAZVILA BREND „UKUSI MOGA KRAJA“: Nema granica za kvalitetnu hranu
 • VELIKI TRIJUMF “13. JUL – PLANTAŽA” IZ CRNE GORE: Godina Vranca – vina među najboljim u svetu
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. februara 2020.
Podelite ovaj tekst: