HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu i avgustu

Ovan

Jasno definišite svoje poslovne interese i odgovorite na dobru ponudu. Posle 17. jula, očekuju vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija. Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Početkom avgusta predstoji vam aktivnija uloga u poslu. Obratite pažnju na susrete koji će vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima. Pokušajte da pravilno sagledate dobre i loše aspekte novih poslovnih mogućnosti.

Bik

Važno je da završite sve veće obaveze u periodu do 24. jula. Nemojte dozvoliti da vam neko osporava poslovne ciljeve. Tajna uspeha krije se u preciznoj orijentaciji ka praktičnim ciljevima. Tada do izražaja dolazi vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima. Dobra procena i organizovanost u poslovnim kontaktima predstavljaju vaš glavni adut.

Blizanci

Vi se ne mirite sa utvrđenim standardima. Tražite efikasnija rešenja u poslu, ali postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Saradnici vam zameraju na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritizerske komentare i najčešće se rukovodite ličnim procenama. Posle 23. jula, važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama.

Rak

Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status. Mudro rešenje je da zatražite savet ili podršku. Krajem jula očekuje vas dobra prilika za poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja.

Lav

Imate svoje ciljeve, ali vas prate loše okolnosti i okolina nema dovoljno razumevanja za vaše ideje. Želite da zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne uslove, pa ne možete sve da postignete. U julu je moguća prolazna finansijska kriza, zbog čega ćete prihvatiti i neke dopunske poslove. U avgustu vas očekuju novi poslovni kontakti i bolji uslovi.

Devica

Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, ali za sada bolje da ne napuštate timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare poslovne ponude koje donose bolje uslove. Krajem jula, postoji mogućnost da unapredite svoju poziciju na poslovnoj lestvici. Neko će vas nagraditi za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte i napredujete u karijeri.

Vaga

Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate. Zainteresovani ste za lično usavršavanje, ali morate da ispunite i određene uslove. Krajem jula, očekuju vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti u poslovnom izražavanju. Tokom avgusta imaćete povoljan period za proveru profesionalnih sposobnosti.

Škorpija

Dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama, uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativne sposobnosti. U periodu posle 24. jula, potrebno je da izmirite neka finansijska dugovanja. Tokom avgusta većinu važnih ciljeva možete da ostvarite samo zahvaljujući dobrom planiranju.

Strelac

Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procenu ili izbor, a potom vas očekuje ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Uskladite svoja interesovanja u odnosu na vodeći poslovni trend. U finansijskom smislu, pred vama je dobar period, a uspećete i da rešite neka imovinska ili investiciona pitanja. Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja.

Jarac

Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Potrebno je da ispunite određene uslove kako biste ostavili dobar utisak na poslovne partnere.

Vodolija

Prate vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapažene rezultate, ne menjajte dosadašnju taktiku. Dobro razmislite o različitim interesima koji vas i vaše saradnike povezuju u zajedničkom poslu. Svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve. Krajem jula, očekuju vas pozitivne promene.

Ribe

Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno je dosta znanja i mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Tek kada savladate neke veće poslovne obaveze, očekuju vas značajna poboljšanja u poslovima koje ćete obavljati u julu. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novu saradnju i za dalje profesionalno usavršavanje.


U ovom broju još i …

  • DRUŠTVENA ODGOVORNOST KAO STRATEŠKO OPREDELJENJE: Poslovanje i dobrobit zajednice
  • JUBILEJ HE „ĐERDAP 1“ – USPEŠNIH 45 GODINA: Petina struje stiže sa Dunava
  • ZAŠTO JE RAZVOJ PREDUZETNIŠTVA VAŽAN ZA SRBIJU: Kreativnost i ideje tri zaljubljenika u biznis
  • SAVREMENE TEHNOLOGIJE I DIGITALNO BANKARSTVO (2): Digitalna transformacija je važna za banke
  • REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO: Novi format revizorskog mišljenja
  • MENADŽERSKI VODIČ: Lekcije sa osmehom
  • DR ISAK ADIŽES: UPRAVLJANJE PROMENAMA (2): Kako da prihvatite i kontrolišete konflikt
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2017.
Podelite ovaj tekst: