HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u maju 2020.

Ovan

Usporavaju se poslovni planovi, a moguće je i kašnjenje u ispunjenju rokova. Dodatno se može zakomplikovati sprovođenje zacrtanog, tako da će vam strpljenje biti na testu. Ipak, nemojte se obeshrabriti. Uradite sve što je do vas početkom maja i čekajte. Vanredni prihodi u trećoj dekadi meseca. Pokušajte da nagon za trošenjem obuzdate, koliko se može.

Bik

Vaš autoritet dolazi do izražaja. Ukoliko ste imali ideje za pokretanje sopstvenog posla, razradite ih, doći će vreme da se i realizuju. U ovom mesecu imaćete podršku, zato je iskoristite. Pravo vreme da revidirate vaše poslovne planove. Timski rad će biti na testu, ali koliko god da težite individualnosti, imajte na umu da ćete zajedničkim snagama ostvariti više.

Blizanci

Vreme je da popravite utisak o sebi. Za to ćete imati priliku u vidu novog izazova – novih poslovnih prilika, koje ne bi trebalo da propustite. Predstoji vam težak posao, ali i zadovoljavajući rezultati. Moguć vanredni priliv novca, ali to ne bi smelo da vas ohrabri da trošite više nego što prilike dozvoljavaju. Dobro promislite pre odluke da pozajmite novac.

Rak

Dobar osećaj za investicije. Moguće sklapanje ugovora koji će vam doneti višestruku korist, a uspeh se može očekivati za pripadnike ovog znaka koji posluju u sektorima građevine i nekretnina. Pre donošenja bilo kakve važne odluke, promislite o vašim potezima iz prošlosti, koji vam sada mogu biti pravi putokaz. Pokušajte da se suzdržite od velike potrošnje.

Lav

Bićete prinuđeni da reorganizujete vaše odnose sa saradnicima i kolegama. Moguće su teškoće zbog spletkarenja u čemu bi moglo da bude i vaše odgovornosti. Zvezde savetuju oprez kada je reč o ulaganjima. Suočićete se sa većim i odgovornijim zadacima u prvoj dekadi meseca. Pokušajte da rešite sve nesporazume i nedoumice, jer ćete tako biti efikasniji.

Devica

Teškoće u komunikacijama sa poslovnim partnerima i saradnicima. Za pripadnike ovog znaka koji se bave trgovinom, mogući su zastoji i prolongiranje rokova. Preduzmite sve što je do vas. Imaćete odlične ideje, bićete i kreativni, a sledite i instinkt. Moguće iznenadno putovanje. Pokušajte da lične želje i stremljenja zadržite za sebe.

Vaga

Ne tako dobar period za one koji se bave spoljnom trgovinom, mogući su gubici. Obim aktivnosti biće širok, u čemu ćete uživati. Dobro analizirajte svoje planove, odbacite one koji vam ne ulivaju hrabrost već sad na početku. Imaćete mnogo odgovornosti, ali srazmerno tome i zadovoljstva postignutim. Ukoliko i postoje određene prepreke, one će biti više psihološke prirode.

Škorpija

Mogući pad prihoda i budite oprezni kada je reč o finansijama i budućim ulaganjima. Bićete primorani da se okrenete sopstvenim snagama. Uspećete da završite započete poslove, od čega vam zavisi očekivani priliv novca. Nemojte da se predajete pri manjim preprekama. Imaćete velika očekivanja, a moguća su i razočarenja u saradnike.

Strelac

Sledi otežan priliv finansija, mogući dodatni prihodi, ali neće biti veliki. Nemojte se obeshrabriti već i dalje radite na razvoju poslovnih aktivnosti. Pripadnici ovog znaka koji imaju svoj posao mogu da očekuju rast. Biće vam ponuđena dugoročna saradnja koju bi trebalo da razmotrite, ali za odluku prikupite dovoljno informacija. Komunikacije otežane.

Jarac

Bićete usporeniji, pa je stoga moguć raskid važnog ugovora i nezadovoljstvo. Nemojte ništa ostavljati za kasnije, već poštujte dogovoreno. Iako novac dolazi sa različitih strana, dobro analizirajte svoj budžet kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Sada nije prilika da prihvatite ponudu za veća ulaganja. Suzdržite se od novih kredita.

Vodolija

Uspešno razrađena ideja donosi uspeh. Međutim, moguće su teškoće za pripadnike ovog znaka koji se bave kreativnim poslovima. Biće vam potreban optimizam i nemojte da odustajete od zacrtanog. Ukoliko vam neko od prijatelja ponudi zajednički projekat prihvatite ga. Zvezde predviđaju nešto što će vas ispuniti a vi naći zadovoljstvo postignutim.

Ribe

Moguće su prilike za nove ugovore i poslove. Budite spremni na situaciju da ćete morati da odlažete rokove. Izbegavajte rizične investicije. Dobar period za napredak u karijeri. Sa više odgovornosti, moguć je i umor, zato odmarajte. Vodite računa kome ćete verovati. Ne žurite u odluci za kupovinama, krajnje je vreme da se učite kontroli.


U ovom broju još i …

 • BIZNIS DODATAK: GLOBALNA PANDEMIJA I LOKALNE POSLEDICE – EKONOMSKA CENA VIRUSA COVID-19
 • BIZNIS DIOPTRIJA: KAKO KO POSLUJE U DOBA KORONE
 • ZAŠTO JE COVID 19 – DAR S NEBA ZA ZAPADNE VLADAJUĆE POLITIČКE I EКONOMSКE STRUКTURE: A kada prođe pandemija
 • INOVACIJE NIS-A UNAPREĐUJU KORISNIČKI SERVIS I ČUVAJU ZDRAVLJE: Digitalni projekti za dobrobit potrošača
 • MILOŠ VUKOVIĆ O DRAMATIČNOM PADU CENA NAFTE NA SVETSKOM TRŽIŠTU TOKOM MARTA I POČETKOM APRILA: Usred pandemije, borba za tržište nafte
 • NEZAVIDNA POZICIJA NAFTNIH KOMPANIJA U 2020.: „Savršena“ oluja
 • ŠTA GENERALI OSIGURANJE OMOGUĆAVA KLIJENTIMA U VANREDNIM OKOLNOSTIMA: Vlasnicima preduzeća i preduzetnicima – besplatno proširenje pokrića životnog osiguranja
 • STIL RADA I ŽIVOTA KOJI NAM JE NAMETNULA BORBA SA KORONA VIRUSOM: Kako Zakon o radu reguliše rad od kuće
 • NOVA ULOGA DODATAKA ZA PAMETNE TELEFONE: Aplikacije u borbi protiv korone
 • TV SLIKE I PRILIKE: Planetarni košmar
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. juna 2020.
Podelite ovaj tekst: