HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

Ovan

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima. Okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa onima od velikog uticaja.

Bik

Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na konkurente. Povremeno ste zaokupljeni poslovima koji podrazumevaju lidersku ulogu. Krajem oktobra moguća je prolazna finansijska kriza, pa ćete prihvatiti dopunske poslove.

Blizanci

Vi vodite računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima i ne mirite se sa tim da neko ograničava vaše zahteve. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše praktične sposobnosti i efikasnost. Do 19. oktobra potrebno je da izmirite neka dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili javni nastup. U sjajnoj ste formi.

Rak

Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite ličnim procenama. U periodu od 20. oktobra, pojačajte inicijativu da biste rešili neka imovinska ili pravna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama.

Lav

Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti. U finansijskom smislu možete da uvećate zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 19. oktobra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velike zahteve koji nisu realni.

Devica

Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 17. oktobra, očekuje vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti.

Vaga

Aktivno učestvujete u novim događajima, ali vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavljaju vaš glavni adut.

Škorpija

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji i da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću, to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu. Od 8. oktobra, nova poslovna strategija može da vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Sačuvajte dobar saradnički odnos. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti sa saradnicima.

Strelac

Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovno-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada. Krajem meseca očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja.

Jarac

Uz diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Dobro razmislite pre nego što se odlučite za strategiju. Pažljivo odaberite prioritetne ciljeve i pratite nova dešavanja na poslovnoj sceni. Od 10. oktobra, očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za kontakte sa inostranstvom. Neki će pratiti ili kopirati vaš poslovni stil.

Vodolija

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 11. oktobra, očekuje vas dobra prilika za usavršavanje i napredovanje.

Ribe

Imate dovoljno energije, kreativni ste i možete da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju, neophodno je dosta strpljenja i mudrosti, da biste ostvarili profesionalne ciljeve. Očekuju vas uspešni rezultati od 12. oktobra. Potrebno je da uspostavite jake kriterijume, jer dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za saradnju.


U ovom broju još i …

  • KAKO NIS DIGITALIZUJE I BENZINSKE STANICE: Pet miliona litara goriva za godinu dana, putem aplikacije „Drive.Go“
  • U SRBIJI SU NASTALI NEKI OD NAJVEĆIH REGIONALNIH BRENDOVA: Globalna lokalizacija svetske privrede
  • ZA NEPOSREDAN PRISTUP SISTEMU ELEKTRONSKIH FAKTURA OMOGUĆENA SU DVA TEHNIČKA REŠENJA: Kako će startovati elektronske fakture
  • BANCA INTESA LANSIRALA MASTERCARD PLATINUM: Kartica za ceo svet
  • RAST PRODAJE PROIZVODA SA ŽIGOM „ČUVARKUĆA“ I DO 40 ODSTO: Potrošači prepoznali domaći kvalitet
  • AKSIOS, VINO VRANAC SA KONTROLISANIM GEOGRAFSKIM POREKLOM IZ PODGORIČKE VINARIJE PLANTAŽE, KAO POSEBNA SERIJA URAĐEN JE U 1.500 BOCA: Aksios vranac, neraskidivi sastojak pravoslavne duhovnosti
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. oktobra 2021.
Podelite ovaj tekst: