JTI sedmi put nosilac Top Employer sertifikata

Kompanija Japan Tobacco International učvrstila poziciju među vrhunskim poslodavcima

Zaposleni JTI - ponosni na osvojeno priznanje

Zaposleni JTI – ponosni na osvojeno priznanje

Zahvaljujući inovativnim pristupima u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih i konstantnim ulaganjima u usavršavanje, rast i razvoj svojih ljudi, kompanija JTI je, sedmu godinu zaredom, dobitnik Top Employer sertifikata.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje se kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate u obezbeđivanju najboljih uslova za rad, podsticanju razvoja talenata na svim nivoima i kontinuiranom unapređenju prakse upravljanja ljudskim resursima.

Milena Rajić, direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI je ocenila da ljudi čine srž svake kompanije: „zato, iz godine u godinu, sebi postavljamo vrlo ambiciozne ciljeve, nastojeći da svojim zaposlenima omogućimo rast i razvoj na svim nivoima. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje“, rekla je Milena Rajić i najavila da će kompanija nastaviti da unapređuje ovaj segment poslovanja.  Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, mogućnost napredovanja i usavršavanja u zemlji i u inostranstvu i fleksibilno radno vreme – samo su neke od pogodnosti. „Kompanija JTI je, uprkos izazovima koje je donela još jedna zahtevna godina, ponovo dokazala da je za nju prioritet ulaganje u zaposlene i njihovo zadovoljstvo na radnom mestu. Sa ponosom objavljujemo ovogodišnje dobitnike i čestitamo organizacijama koje su sertifikovane kao najbolji poslodavci kroz program Top Employers instituta“, zaključio je Dejvid Plink, generalni direktor Top Employers Instituta.

 

 

Podelite ovaj tekst: