КОМПАНИЈА МЕГА: На путу регионалног лидера

Фирма за производњу и дистрибуцију висококвалитетних гарнишни, завеса, тапета, мебл штофова и других производа за декорацију ентеријера своје пословање темељи на концепту франшизе и високом степену инвентивности који већ скоро две деценије показује добре резултате

megaОцењујући прошлу годину као тешку, текућу још тежом, а будућност, у овом моменту, неизвесном, Никола Лојаница, директор компаније Мега, производно-прометног друштва за производњу и дистрибуцију висококвалитетних гарнишни, завеса, тапета, меблова и система, ипак тврди да не одустаје од своје визије фирме, утемељене пре 18 година у Ужицу. Породично предузеће за производњу металне галантерије током непуне две деценије позиционирало се на домаћем, али и регионалном тржишту као поуздан партнер свима који стреме квалитету и стабилним пословним односима.

Врхунски стручњаци

Са 60 запослених стручњака у области дизајна, продаје, маркетинга, Мега је данас успешна фирма чија се делатност заснива на производњи и велепродаји, сервисирању, опремању ентеријера, али, пре свега, на заступању најпознатијих европских дистрибутера завеса и тапета, чији се ексклузивни производи у продајној мрежи могу наћи са Мега логом.

– Наши непосредни партнери су продавнице материјала за декорацију ентеријера, мегамаркети, али и специјализоване продавнице са којима смо успоставили концепт франшизе, базиран на европском етичком франшизном кодексу – каже Никола Лојаница за Економетар. – Припадамо малом броју предузећа на овим просторима која су прихватила овај концепт и он заиста даје добре резултате. Велика предност оваквог принципа пословања јесте, између осталог, извесност у пословању кроз следљивост концепта који се показао успешним и који је плод дугогодишњег развоја и искуства. Успешно ширимо мрежу франшизних продавница и позивамо заинтересоване да нам се придруже.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: