Спој уметности и савремене информатике

Агенција AT HAUS-Art and Technology, под мотом „Од лога до веб сајта“, креира визуелни идентитет фирми и компанија, уносећи лепоту у пословање и помажући им да буду успешније. Тијана Секулић и њена сестра Александра Анђелковић, инжењери по образовању, осмишљавају и наступе на сајмовима, уређују ентеријере и пружају маркетиншке услуге

informatikaУ Србији је све више жена предузетница чије су фирме постигле изузетан успех и то у најразличитијим пословима. Успешне предузетнице, које смо представили посредством Економетра, потврђују већ познато мишљење јавности о савести, одговорности, посвећености и храбрости у послу. Неке од оних које су регистровале сопствене фирме и успешно раде, чланице су и Удружења пословних жена Србије.

Једна од њих је и Тијана Секулић, дипломирани инжењер архитектуре, која заједно са сестром Александром Анђелковић, дипломираним инжењером машинства, води сопствено предузеће AT HAUSArt and Technology. У разговору за Економетар, Тијана Секулић се присећа периода када је радила у туђој фирми и све време размишљала о томе да жели да се бави послом који воли, за који верује да има таленат и, најзад, да буде независна и самостална.

Тијана је била уверена да има предиспозиције за информациону технологију, али и дар за дизајн: од детињства је неговала визуелно изражавање посредством цртежа, слика, скица, док је савремена комуникациона технологија привлачила њену истраживачку вокацију. Тако су ова два талента нашла спој у њеној уметничкој души и, попут симбиозе, постале област њеног креативног истраживања: графички и веб дизајн, али и маркетиншки послови.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: