MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu

Ovan

Oni koji planiraju poslove sa strancima ili se bave trgovinom, sportom, građevinom ili nekretninama, mogu očekivati neke nove ponude koje će se realizovati krajem perioda. Finansijska situacija je manje-više povoljna, naročito ako treba da izvršite naplatu nekih zaostalih dugova. Moguć je dugoročni posao koji bi mogao biti veoma isplativ ali bi zahtevao i dosta energije.

Bik

Većina predstavnika vašeg znaka radi ono što voli i ulaže veliku energiju, entuzijazam i kreativnost. Vaš šarm i sposobnost ubeđivanja su veoma jaki, što će biti presudno u poslovnim pregovorima. Povremeno ćete imati sjajne ideje kako da unapredite posao pa je moguće da dođete do vanrednog prihoda ili nekog honorarnog posla. Ma kog pola da ste, sa ženama ćete se bolje razumeti.

Blizanci

Jedan od boljih perioda za sve predstavnike ovog znaka. Okupiranost poslom biće izrazito naglašena. Otvaraju vam se mnoga vrata. Mnogi od vas mogu promeniti status i odabrati status slobodnog umetnika, saradnika ili mogu rešiti da krenu u privatne poslove. Finansijsko stanje je mnogo bolje nego što iko pretpostavlja, ali imate i velike prohteve i velike izdatke.

Rak

Ostvaruju vam se nove poslovne šanse na koje ste čekali nekoliko meseci. Veze sa uglednim osobama mogu značiti za vas i bolje mogućnosti za napredovanje. Neko će vas pozvati da sarađujete na nekom velikom projektu, od internacionalnog značaja. Poslovi sa inostranstvom mogu biti realni izvor prihoda ako ste u prethodnoj godini već uspostavili odnose sa konkretnim firmama.

Lav

Društvene veze i kontakti za vas su od presudnog značaja a podrška jedne Vodolije može značiti nešto na šta ste dugo čekali. Vladalac astrološke kuće privatnog biznisa, Pluton, planeta moći, uticaja i harizme, kreće retrogradnim hodom i pomalo koči pozitivan razvoj događaja Lavovima rođenim u prvoj dekadi znaka, ali ih čini i dalje veoma ambicioznim.

Devica

Naporan period, ali vidite izlaz iz mnogih problema. Imaćete dilemu: državni ili privatni posao. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti. Oni koji traže posao naći će ga. Novać će pristizati kako iz redovnih tako i iz vanrednih izvora, moguće da ćete imati sreće i na lutriji, naročito u drugoj polovini aprila. Nemojte potpisivati nikakav ugovor i ne ulazite u sumnjive finansijske aranžmane.

Vaga

Iznenadnu pomoć u vezi sa rešavanjem poslovnih problema možete očekivati od osobe prema kojoj ste pomalo podozrivi i mislite da bi mogla da vam pravi probleme. Pruža se prilika da izgladite odnos do koga vam je veoma stalo i od koga možete imati mnogo koristi, naročito ako se radi o kolegi rođenom u znaku Bika, Raka ili Riba. Neočekivane situacije ići će vam naruku.

Škorpija

Sklopićete dobar ugovor ili ćete rešiti da ozbiljno razmislite o novom poslovnom predlogu. Uspevate da ubedite prijatelje da vam se pridruže na nekom većem projektu ili da vas podrže u vašim poslovnim planovima. Od dobre organizacije posla i pravilnog korišćenja energije mnogo toga zavisi jer povremeno možete biti malodušni. U finansijskom smislu takođe idu bolji dani.

Strelac

U ovom periodu lakše ćete plasirati svoje ideje i najverovatnije će ovo biti početak veoma burnog proleća, jer ćete morati često da se borite za svoja prava. Imate povoljne šanse da dobijete ono što vam pripada. To će još uvek biti manje nego što zaslužujete, ali ipak nemojte potcenjivati mogućnosti koje će vam se ukazati. Poslovi koje prihvatite u ovom periodu mogu biti za vas put do onoga što želite.

Jarac

Imaćete dovoljno energije, izdržljivosti i kreativnosti ali morate smanjiti tempo. Najveći problem sa kojim možete biti suočeni je loša komunikacija, naročito sa mlađim saradnicima kao i preterano polaganje pažnje na mišljenje drugih. Otvaraju vam se nove mogućnosti za proširenje poslovanja. Mnogi predstavnici vašeg znaka značajno će uvećati svoje prihode, kako preko privatnog posla tako i preko igara na sreću.

Vodolija

Ovo je vaše vreme u svakom pogledu. Oni koji rade u velikoj firmi ili posluju sa strancima mogu imati velike, neočekivane izdatke ali će se poslovi i dalje nesmetano odvijati. Mlade Vodolije koje traže posao, naći će ga u marketinškim firmama u okviru prosvete, medija ili turizma.

Ribe

Mnogo toga ćete raditi u tajnosti ali će nekako informacija o tome „procuriti“ što će izazvati vaš revolt. Ipak, to neće umanjiti vaš entuzijazam i bićete spremni da se adaptirate na neke nove uslove rada, čak i ako vam ne odgovaraju. Vaš znak je u poslednje vreme izuzetno aktivan i nove ideje vam donose najviše koristi. Finansijska situacija je sasvim solidna.

Podelite ovaj tekst: