JEDNA OD NAJVEĆIH INVESTICIJA U TURIZAM SRBIJE: Novi život Srebrnog jezera

NCA Investment Group je u poslednjih pet godina ulaganjem u izgradnju i uređenje Srebrnog jezera otvorio novo poglavlje u razvoju turizma Srbije i utemeljio prvi pravi turistički rizort u našoj zemlji

Prošlo je tek nešto više od pet godina od kada su ulaskom NCA, investicione kompanije iz Beograda, u grandiozan projekat “Silver Lake resort” iz temelja promenjeni izgled, sadržaji i popularnost Srebrnog jezera, jednog od najatraktivnijih turističkih odredišta Srbije.

Samo oni koji su bez rezerve i velikih prohteva voleli boravak u ovom izuzetnom prirodnom dragulju severoistočne Srbije znali su da ga pohode radi odmora ili ribolova i postanu pravi zaljubljenici u njegove netaknute čari. Bez velikih pretenzija, planskog razvoja, ali i neophodnih investicija, Srebrno jezero je nekako ostajalo po strani svekolikih pokušaja da se nečemu, po lepoti bogomdano, otvore nove perspektive i obezbedi posebno mesto na turističkoj i ekonomskoj karti Srbije.

Tek ulaskom NCA Investment grupe u ambiciozan i po investicionim ulaganjima zamašan projekat, Srebrno jezero je počelo da dobija novo obličje kao prvi i pravi turistički rizort u zemlji, po principu “stara destinacija u sasvim novom ruhu”.

Prvi koraci koji su nagoveštavali temeljne promene omiljenog izletišta lokalnog stanovništva i ljubitelja prirode učinjeni su zamašnim sređivanjem lokacije, od najosnovnijih elemenata infrastrukture, struje, vode, kanalizacije, rasvete, katastra. U tesnoj i očigledno uspešnoj saradnji NCA i lokalne samouprave Velikog Gradišta prvi rezultati bili su vidljivi za kratko vreme. Tu činjenicu je u razgovoru za Magazin Biznis potvrdio Milan Slavinski, direktor marketinga i komunikacija NCA Investment grupe, čiji je osnivač i vlasnik Slobodan Vučićević.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: