MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Horoskop za novembar – decembar 2010.

Ovan

Ovo je period vaše velike aktivnosti jer je Mars, vladalac vašeg znaka, veoma jak i omogućava vam da dođete do ekstra novca, naročito preko poslova koje ste započeli u prethodnom periodu. Moguć je dobar posao sa nekim vatrenim znakom. Svako putovanje u inostranstvo može biti veoma korisno ma kojim poslom da se bavite. Finansijska situacija može značajno da se popravi ako budete započeli samostalan projekat u kome vam pomaže jedna iskusna Vaga ili Jarac koji je po rangu iznad vas.

Bik

Jaka konkurencija je ono što će vas nepotrebno brinuti jer ste jači od mnogih. Osoba koja radi za strance može pokušati da vas gurne u drugi plan ali vi ćete na vreme shvatiti odakle preti opasnost. Moguće je unapređenje ili sklapanje posla koji će vam doneti lepe prihode. Ipak, kada je u pitanju rešavanje finansijskih problema trebalo bi da budete mnogo oprezniji jer ste skloni pravljenju troškova, posebno ako budete putovali u inostranstvo ili ako budete putovali negde van zemlje.

Blizanci

Ceo period je izuzetno povoljan za svaki oblik saradnje, posebno sa strancima. Vaša energičnost i spremnost da idete do kraja u poslu, entuzijazam i tolerantnost, iskustvo i moć dobre komunikacije biće izrazito naglašeni. Postajete mnogo popularniji, moguće je da ćete dosta putovati i praviti grandiozne planove. Od vaše ubedljivosti i sposobnosti da prenosite na druge optimizam mnogo toga će zavisiti. Ne donosite odluku o novom poslu prebrzo. Za finansije je ovaj period veoma povoljan.

Rak

Ako nameravate da se upustite u veliki projekat sa strancima neka iskusna koleginica biće vam od velike koristi. Česta putovanja će biti veoma uspešna. Moguće su povoljne vesti u vezi sa nekim novim poslom a možete dobiti i neočekivanu ponudu od mlađih saradnika da im se pridružite na nekom većem projektu.

Lav

Ovaj period u godini za mnoge Lavove je veoma stresan jer se osećaju ograničeni i kao da su uhvaćeni u zamku sopstvenih iluzija. Možete biti lakomisleni, što nije dobro za one koji trguju bilo čime, posebno automobilima, stranom robom, za predavače, izdavače, a sportisti mogu biti skloni sklapanju ne naročito povoljnih aranžmana. Imaćete izvesnu dozu nesigurnosti u sebe i želju da što pre rešite dilemu koja vas muči. Tek krajem novembra ćete znati šta hoćete.

Devica

Ovo baš nije sjajan period za većinu predstavnika ovog znaka, naročito ako radite odgovoran posao sa neodgovornim saradnicima. Od vaše sposobnosti organizacije zavisiće mnogo toga. Ma kog ranga da ste, postavite se kao general koji postrojava vojsku i demonstrirajte odlučnost. Ovo je period velikih napora, rada na poslu koji nije ni približno plaćen koliko vredi ali ćete krajem novembra imati dobitke sa strane, pozive za saradnju ili ako ste umetnik, gostovanja.

Vaga

Za predstavnike vašeg znaka ovo bi mogao biti veoma značajan period jer se Venera, vladalac vašeg znaka, simbol kreativnosti, talenata i ljubavi vraća retrogradnim hodom. Vi ćete se ponašati kao da morate pod hitno da završite sve ono što niste uspeli do tada. Pozicije mnogih planeta idu vam u prilog a ambiciozni, nepokolebljivi Saturn, najjači u vašem znaku, brzim hodom prelazi preko Vage i daje vam neverovatnu odlučnost.

Škorpija

Za mnoge predstavnike ovog znaka ovaj period može značiti nesmotreno trošenje novca, loše procene, ishitrene odluke i veliki entuzijazam bez pokrića. Imaćete veliku želju za akcijom ali ona može biti usmerena na pogrešne ljude ili pogrešne aktivnosti, na nemarne saradnike i kako vreme bude odmicalo tako ćete shvatiti da morate da se uzdate u sebe jer jedino tako možete posao privesti kraju. Nemojte nepotrebno uzimati kredit kod stranih banaka jer je veliko pitanja kako ćete ga vratiti.

Strelac

Ma koje da ste godište, ponašaćete se kao da ste u ranoj mladosti i na početku karijere. Imaćete prilike da se istaknete u poslu ili da se nametnete svojim idejama. Mnoge ideje u vezi sa unapređenjem vašeg posla padaće vam napamet i bićete lider kome se dive. Mogući su uspesi u inostranstvu ili u radu sa strancima. Što se finansija tiče, nemojte nesmotreno trošiti novac ili ulagati u nesigurne poslove.

Jarac

Možete sami sebe uvesti u fazu iscrpljenosti jer će vaše ambicije prevazilaziti vaše fizičke sposobnosti. Mnogi vaši lični projekti ostaće nedovršeni ukoliko ne budete napravili dobru organizaciju rada a ukoliko radite za privatnu firmu ili u okviru svoje privatne firme, moraćete da se maksimalno posvetite poslu. Ako radite sa strancima ili imate kontakt sa osobama koje se bave umetnošću, možete doživeti veliku popularnost.

Vodolija

Budite spremni na veliki povratak jer ma čime da se bavite u poslednje vreme niste dali od sebe maksimum. Sada imate mogućnost saradnje sa osobama na položaju, napredovanja u karijeri i saradnje sa strancima. Finansijski počinjete da se oporavljate i mogući su poveći iznosi. Ipak, i ovo je segment života u kome morate da ostanete krajnje fer jer će vam se na dobrotu vratiti dobrotom.

Ribe

Evo jednog perioda u kome ćete dobiti mogućnost da pokažete svu snagu svoje ličnosti ali u istoj meri i svoju energičnost. Vaša naizgled nežna i nezaštićena priroda i te kako dobro ume da se snađe i da oseti u kom grmu leži zec a ovog puta možda će se raditi o tigru kome ne bi trebalo da stanete na rep. Tražićete način kako da uvećate prihode i možete dobiti i neki paralelan posao koji će biti više nego isplativ.

Podelite ovaj tekst: