MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

poslovni-horoskopOvan

Oktobar je za vas odličan poslovni mesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca i polju karijere, napredovanja, gde je njegova pozicija jaka, pa svakako očekujte veliku posvećenost, odgovornost i organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih saradnji i pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno sa vama u posao.

Bik

Ovaj mesec doneće Bikovima baš ono što im je potrebno – radne aktivnosti sa velikim šansama za stabilizaciju. Ne samo da ćete učvrstiti svoje pozicije, već ćete moći i da proširite svoje poslovanje uključujući nove saradnike i poslovne partnere. Imaćete dobru priliku da napravite značajnu saradnju i da pokrenete dogovore za nove poslove.

Blizanci

Vrlo naporan period je sada de nitivno za vama, ali ste još uvek pod pritiskom koji vam nameću poslovni saradnici i partneri. Od druge polovine meseca lakše uspostavljate dobru komunikaciju, spremniji ste za kompromis i prilagođavanje, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata. U polju koje vlada poslom prolazi planeta Venera, koja će doneti skladnije odnose sa kolegama i veće razumevanje.

Rak

Sunce, koje vlada vašim poslovima i nansijama, u znaku je Vage do početka treće dekade oktobra, pa obećava pripadnicima vašeg znaka dobre partnerske relacije. Takođe, lakše ćete uspevati da se izborite sa zahtevnim obavezama, pa nije ni čudo što ćete u drugom delu ovog perioda imati šansu da poboljšate svoj poslovni status. Trudite se da budete popustljivi i da pravite kompromise.

Lav

Ovo je period kada treba da budete agilniji u ispunjavanju obaveza jer ste se suviše opustili i vaš trud je nevidljiv na poslu. Očekujete da budete nagrađeni za svaku sitnicu a teško ispunjavate i osnovne obaveze. Potrebno je mnogo više napora da biste popravili nansijsku situaciju. Zato je oktobar mesec krajnje vreme kada treba da se trgnete iz letnje letargije jer je odmor daleko iza vas.

Devica

Mlad Mesec u polju posla i novca na samom početku oktobra otvorio je Devicama dosta dobar poslovni mesec. Sve do kraja druge dekade bićete izuzetno angažovani i poslovno usmereni. Sve to će rezultirati stabilnim poslovanjem, ali i dobrim nansijskim prilivima. Polovinom meseca ne savetuje vam se brzanje u dogovorima i dobro proverite da ne pravite greške prilikom obavljanja posla.

Vaga

Ovo je odličan poslovni period i to najviše zahvaljujući vašim talentima, sposobnostima i velikim ambicijama. Savladaćete neke teže okolnosti, ali ćete imati i niz srećnih okolnosti. Vaša vladarka Venera će u prve dve dekade tranzitirati kroz polje posla, da bi se nakon toga Sunce preselilo u ovo polje, što samo govori o tome da će se poslovni uspesi i prilike nizati jedna za drugom.

Škorpija

Vaš vladar Mars nalazi se u znaku Jarca, gde je od izuzetnog uticaja i moći za sklapanje dogovora. Planeta Venera je u vašem znaku, pa vam sve ovo zajedno donosi prave sposobnosti da ostvarite odlične kontakte sa potencijalnim saradnicima i da otvorite sebi mnoga vrata. Funkcionisaćete tokom ovog meseca dvostruko – dok ćete sa jedne strane razrađivati i proširivati postojeću saradnju, sa druge ćete imati izuzetnu posvećenost planovima koje ćete razrađivati i čekati pravi momenat kada možete da se aktivirate i na tom polju.

Strelac

Naglašen znak Vage kroz koji tranzitira i vladar vašeg znaka, doneće Strelcima tokom oktobra meseca velike poslovne šanse i priliku da kroz veze i poznanstva otvore sebi mnoga vrata. Takođe, vaše polje posla i novca obogaćeno je tranzitom Marsa, koji vam donosi ogromnu posvećenost, stabilnost i čvrstu volju da ostvarite ono što ste zacrtali. Dobre ideje i kreativnost takođe će obeležiti ovaj period.

Jarac

Vi ste i do sada bili spremni da odgovorno i strpljivo napredujete, korak po korak, a ovo će sada dodatno biti pojačano, pa nije ni čudo što biste sredinom meseca mogli da očekujete promenu pozicije na bolje ili makar dobar nansijski podstrek za svoj trud i rad. U drugom delu meseca naglašene su mogućnosti za ostvarivanje novih poslovnih saradnji, a ovaj period daje vetar u leđa i nezaposlenim Jarčevima.

Vodolija

Pred Vodolijama je jedan period kada ste spremni za proširenje svog znanja, ali i obima poslova. Venera u polju karijere tokom prve polovine meseca donosi vam korektne odnose sa nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uslovima i ako se prilagodite tuđim zahtevima. Sve ono što tokom ovog meseca budete planirali, svoju realizaciju imaće tek u novembru, pa zato ne žurite i ne donosite odluke naprečac.

Ribe

Komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila kamen spoticanja u prošlim mesecima, sada je mnogo stabilnija i lako je dogovoriti se sa drugima. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak što će vam doneti povoljne mogućnosti za napredovanje i za učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Obratite pažnju na nove dogovore i nemojte da pravite veće propuste u radu.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA, OPREME, UNUTRAŠNJE DEKORACIJE I SAJAM MAŠINA, ALATA I REPROMATERIJALA U BEOGRADU: Najbolja rešenja u oblasti drvne industrije
  • PREDAVANJE O NEJEDNAKOSTI NA FAKULTETU ZA EKONOMIJU, FINANSIJE I ADMINISTRACIJU U BEOGRADU: Globalizacija, migracije i budućnost srednje klase
  • ODLUKA OPEK O SMANJENJU PROIZVODNJE NAFTE: Nade u postepeni oporavak
  • SAVETI ZA REŠAVANJE REALNIH PROBLEMA IZ OBLASTI FINANSIJA I RAČUNOVODSTVA: Status ogranka stranog pravnog lica
  • VREME JE ZA VAŽNE STVARI U ŽIVOTU: Gorenje na sajmu IFA u Berlinu 2016.
  • FELJTON: PITER DRAKER: Upravljanje i rukovođenje preduzećem
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. novembra 2016.
Podelite ovaj tekst: