НОВЕ ЛИДЕРКЕ: Десет бизнис амбасадорки

Оне су елита женског предузетништва и доказују да су храброст, енергија и вера у сопствене идеје сигуран пут до успеха у пословном свету у свим, па и најтежим временима

dest-ambasadorkiДа, којим случајем, постоји инструмент за мерење добре енергије, пословне храбрости, животног оптимизма и вере у сопствена умећа, његова би скала 19. октобра на Великој сцени Позоришта на Теразијама сасвим сигурно била на максимуму. Тачно пет година после покретања пројекта Цвет успеха за жену змаја на свечаности у центру Београда, уприличен је сусрет вредних, паметних, предузимљивих жена из целе Србије које су се одважиле да на један сасвим нов, другачији и изазован начин покрену модел предузетништва.

Одлучиле су се за тај корак уочи ерупције светске економске кризе и, нимало обесхрабрене, наставиле да се боре са свим њеним недаћама које су се, неминовно, обрушиле и на нашу земљу и свакодневну пословну климу.

Клуб одважних жена

Од када су 2007. године додељена прва признања Цвет успеха за жену змаја, у јединствени клуб креативних, одважних, талентованих, одговорних, одлучних, а тиме и успешних жена, сврстано је 40 дама које су својом појавом на петој, јубиларној годишњици, изазвале дивљење и улиле охрабрење и веру да је свака замисао остварива уколико се чврсто стоји иза ње.

Без сувишних протоколарних увода и прича, на почетку свечаности коју су с лакоћом и шармантно водили глумци Ана Софреновић и Иван Босиљчић, женама „змајицама” и гостима у сали обратила се Сања Поповић Пантић, председница Удружења пословних жена Србије. Она је подсетила на скромно, али пуно енергије и емоција почетно окупљање вредних и успешних жена у Удружење које је и иницијатор награде Цвет успеха за жену змаја.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: