ЗА САМО ГОДИНУ ДАНА ПОСТАО УСПЕШАН ПРЕДУЗЕТНИК: Нови бренд – склапајући намештај

Чарли Помие, млади архитекта, дизајнира и производи склапајући удобни намештај од пуног дрвета, високог квалитета и оригиналног дизајна. Осим што има купаца у Србији, наруџбине стижу и из Словеније, Хрватске, Француске, Канаде, Сингапура…

Склапајућа фотеља: Склопљена

Млади архитекта Чарли Помие (Charlie Pommier) студирао је на Београдском универзитету да би професионално усавршавање наставио у нашем главном граду и у Паризу. Син двоје архитеката – Сање Митровић Помие и Француза Пјера Помиеа – Чарли је још као студент имао идеју, за коју се чврсто везао, да ствара по својој маштовитој замисли нешто другачије, ексклузивно и иновативно. Желео је да буде стваралац који искључиво зависи од сопственог рада. То је и остварио пре годину дана. Отворио је сопствену радионицу у којој је почео да дизајнира, пројектује и реализује производњу намештаја од пуног дрвета (орах, јасен) који се лако расклапа, удобан је и естетски привлачан – и кад је склопљен или расклопљен.

Уживање у стварању

Овакви комади намештаја као што су фотеље, полице без шрафова, столови на расклапање представљају оригинални бренд Чарлија Помиеа.

– Начин живота као и потребе савременог човека изменили су се за последњих 50 година. Зато и окружење у којем људи живе, треба да прати те промене. Станови су све мањи, па је постало све актуелније производити што практичнији, склопиви, висококвалитетни намештај који је удобан и погодан за транспорт, а естетски не губи ни форму ни практичност. Кад га угледате, не бисте могли да поверујете да тај комад намештаја може лако да се склопи, да је удобан и делује привлачно за око, истиче двадесетосмогодишњи Чарли за Економетар, и наглашава да му је најдража троугласта расклапајућа столица, једноставна је и атрактивна.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • ВЕСТИ ИЗ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ
  • АРАНЂЕЛОВАЧКИ ГРАФИЧАРИ ЗА УГЛЕД: Највећи произвођач етикета у Србији
  • БРАНКА ПУДРЉА ДУРБАБА, СЕНИОР ДИРЕКТОР ПРОДАЈЕ И КОРИСНИЧКОГ СЕРВИСА, VIP MOBILE: Желимо да будемо први избор и партнер
  • ЗВОНИМИР ПАВЛЕК: УСПЕШНА ТРГОВИНА (5): Како користити посебне прилике у трговини
  • Следећи број Економетра излази 6. јуна 2017.
Podelite ovaj tekst: