Пекара „Неша“ – кућа добрих домаћина

Дневно се произведе 3.500 векни хлеба. Ускоро и замрзнута пецива. Рекордери по златним одличјима

pekara-nesaАранђеловчанин Ненад Милинић је 1995. године основао „Неша“ д.о.о. за производњу хлеба и пецива. У томе је имао пуну подршку супруге Славице, синова Милана и Милоша, ћерке Иване, зета Мирослава и снаха Маријане и Марине. Данас, 17 година касније, од мале пекаре израсла је велика успешна фирма која производи десетак врста домаћег хлеба и преко стотину врста сланих и слатких пецива. Осим Аранђеловчана, ови вредни пекари својим производима снабдевају и житеље Тополе и Сопота.

– У главној аранђеловачкој улици Књаз Милош, имамо две продавнице, у насељу Колонија погон за производњу хлеба, а у селу Орашац, на породичном имању, недавно смо отворили најмодернији погон за производњу осталих пекарских производа – прича за Економетар Мирослав Недељковић, зет власника пекаре „Неша“, који, уз остале чланове фамилије, брине о успешном функционисању целокупне фирме. Трудимо се да стално обогаћујемо асортиман производа, што ће нам омогућити и нови погон, изграђен по строгим мерилима Хасапа, вели наш саговорник.

Производи пекаре „Неша“ доступни су Аранђеловчанима 24 часа, тако да се и у ситне сате, све до зоре, у продавницама и испред ње у овим летњим данима могу видети они који су током ноћи огладнели или су се, враћајући се кући однекуд, сетили да треба нешто и понети у свој дом. Ту су и туристи Буковичке бање, који у доколици свог одмора обавезно сврате да пробају неки сласни специјалитет.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: