SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA DODELILA PRVE GODIŠNJE NAGRADE: Uspešni, kreativni, odgovorni

Krajem prošle godine, 24. decembra, Srpska asocijacija menadžera je prvi put po izboru svojih članova dodelila Godišnje nagrade SAM-a, u četiri kategorije: Najbolji poslodavac, Najbolji menadžer, Najbolji mladi menadžer i Najbolja institucija za obrazovanje i usavršavanje menadžera. Svečanoj večeri, koja je održana u hotelu Metropol, prisustvovalo je oko 200 zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života.

menageri-nagradeTitulu Najbolji menadžer 2012. dobio je Veran Matić, predsednik borda direktora B92 i predsednik Fonda B92, između ostalog i za najveći doprinos društvenoj odgovornosti kroz akciju „Bitka za bebe“, dok su drugu i treću nagradu za Najboljeg menadžera osvojili Vladan Živanović, izvršni direktor SAGE, i Borislav Miljanović iz Represent Systema.

– Prvi zadatak dobrog menadžera je da nauči kako da stvara vrednost za kompaniju a obaveza najboljih menadžera je da deo tih vrednosti vrate društvu. Od svih pomenutih kriterijuma, mislim da je društvena odgovornost najvažnija, pogotovu sada – rekao je Bojan Radun koji je dodelio nagradu za Najboljeg menadžera u 2012. godini.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: