ZDRAVKO LONČAR, PORTAL eKAPIJA.COM: Uzmite svoju “dnevnu dozu” poslovnih informacija

Budućnost informativnog servisa je u njegovoj personalizaciji. Zato ćemo nastaviti da gradimo tehnološke kapacitete našeg portala da bolje podržava tu funkcionalnost i da se prilagođavamo potrebama korisnika

Zdravko Lončar

Zdravko Lončar

EKapija je jedan od najznačajnijih domaćih portala za poslovne ljude. Startovali su pre sedam godina, ali su, rukovodeći se zahtevima korisnika, do sada mnogo inovirali, uspeli da održe kontinuitet i da korisnike postepeno navikavaju na svaku novu funkcionalnost.

– Upravo smo nedavno predstavili novu verziju portala, koja je značajno tehnološki unapređena, ali smo posebnu pažnju posvetili tome da korisnicima zadržimo osećaj poznatog okruženja. Mislim da smo u tome uspeli, pošto za sada dobijamo samo pohvale. Razvoj portala je, međutim, posao koji nikada ne prestaje, a glavni pokretači svih promena su želje i sugestije klijenata, sa jedne, i globalni trendovi razvoja interneta, sa druge strane – kaže Zdravko Lončar, direktor i osnivač portala eKapija, u razgovoru za Magazin Biznis.

• Šta najviše interesuje poslovne ljude u Srbiji? Koji su im prilozi najzanimljiviji na vašem portalu?

– Odgovor nije jednostavan. Na portalu imamo sadržaje koji su veoma čitani, a imamo i sadržaje koji nisu toliko interesantni širokom auditorijumu, ali su opet važni za donošenje određenih poslovnih odluka. Naš princip je da se borimo da budemo korisni i da poslovnim ljudima omogućimo da dobiju ključne informacije bitne za njihovo dobro poslovanje. Naši korisnici “dnevnu dozu” poslovnih informacija dobijaju svakog dana u našem biltenu i mi se posebno trudimo da poslovnom korisniku oduzmemo što manje vremena. Kvalitet i odabir interesantnih poslovnih informacija, kao i personalizovan i pravovremen servis je ono što naš portal izdvaja i po čemu je prepoznatljiv i cenjen u poslovnom svetu Srbije.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: