VIKTORIJA DEJVIS, DISCOVERY NETWORKS CEEMEA: TV biznis se u Srbiji brzo razvija

Naši kanali su omiljeni u Srbiji. Zato nam je srpsko tržište, koje je u određenim aspektima prilično napredno u poređenju sa okolnim zemljama, jedno od ključnih u regionu

Viktorija Dejvis

Viktorija Dejvis

Pripremili smo uzbudljive nove programe za narednih nekoliko meseci i to smo želeli da podelimo sa srpskom publikom. Jedna od najvećih je serija „Smrtonosna ostrva“ sa našom zvezdom Dejvom Salmonijem, ekspertom za divlje životinje, koji je bio i ekskluzivni gost na beogradskoj promociji. Premijerno je emitovana 18. aprila. Trenutno u Srbiji imamo devet kanala, a planiramo u toku ove godine pokretanje novog „ID Xtra“, namenjenog prevashodno ženskom delu publike, koji prikazuje misterije i neizvesnosti, snažne priče iz stvarnog života. Primetili smo da je ovo jedan od omiljenih žanrova u Srbiji.

Ovako je Viktorija Dejvis (Victoria Davies), direktorka za jugoistočnu Evropu kompanije Diskaveri Netvorks (Discovery Networks), u razgovoru za Magazin Biznis, najavila neke od noviteta koji su predstavljeni 15. аprila u Muzeju jugoslovenske kinoteke, na događaju „Belgrade Upfront”.

Naša sagovornica ističe da je srpsko tržište veoma značajno jer je Diskaveri omiljen u Srbiji.

– Gledaoci vole naše kanale, аli i u pogledu poslovanja ovo je jedno od ključnih tržišta u regionu. TV biznis se dosta razvio u poslednjih nekoliko godina, tu su nove vrste usluga, „multiscreen“ tehnologija, gledanje na različitim uređajima. Sve se to već pojavilo u Srbiji i u tome je ovo tržište prilično napredno u poređenju sa mnogim okolnim zemljama.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • ANKETA MAGAZINA BIZNIS: KAKO BANKARI OCENJUJU NAJAVU OSNIVANJA FONDA KOJI ĆE PREUZETI NENAPLATIVA POTRAŽIVANJA BANAKA
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • PREDSTAVLJENI REZULTATI DELTA HOLDINGA ZA PERIOD JANUAR-APRIL 2014: Operativni profit Delte 16 miliona evra
  • UREĐENJE TRŽIŠTA LEKOVA PREMA NAJBOLJOJ PRAKSI EU: Inicijativa udruženja Inovia
  • Istraživanje Banke Inteza o socijalno -ekonomskom statusu : „Novo doba , trećeg doba “: Penzioneri su ekonomski značajan deo populacije
  • IZ ISKUSTVA USPEŠNIH EVROPSKIH PRIVREDA: Stimulacije „na određeno vreme“
  • DA LI DRŽAVAMA BIVŠE JUGOSLAVIJE PRETI DUŽNIČKO ROPSTVO: Dug zemalja bivše SFRJ dostigao 90 milijardi evra
  • POSLOVNA SAZNANJA: Naučite da brojite do 50
  • NIK VREDEN: PROFIT BREND (1): Zašto brendovi propadaju
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. juna 2014.
Podelite ovaj tekst: