ADRIANA BARANEK, MIADRIA DOO: Guglova rešenja za efikasnije poslovanje

Ukoliko ekonomije Srbije i Hrvatske žele ići napred i ako želimo da budemo u skladu sa svetom ne možemo koristiti zastarela rešenja i očekivati istu produktivnost, profit i uspeh kao firme u inostranstvu koje koriste najnovija dostignuća. Moramo biti otvoreni i inovativni, krenuti u budućnost, a Google Apps for Business koristi pet miliona firmi na svetu 

Adriana Baranek

Adriana Baranek

Rešenja Google Apps for Business (aplikacije za poslovne korisnike) omogućavaju kompanijama da se usredsrede na svoju osnovnu delatnost jer firmi koja se bavi, naprimer, prehrambenom industrijom, svakako nije primarni biznis ni i-mejl, ni video konferencija, ni deljenje dokumenata. To su sve servisi koji samo omogućavaju radnicima da budu bolji u onome čime se bave. Google Apps for Business omogućava preduzećima da po vrlo pristupačnoj ceni dobiju vrhunsku, inovativnu uslugu, sa apsolutno pouzdanom infrastrukturom Gugla i to je razlog zbog koga je ovo rešenje postalo hit u svetu – velike uštede, produktivnost i efikasnost.

Ovako glavne prednosti Google Apps for Business objašnjava Adriana Baranek, direktorka konsultantske kompanije Miadria koja je autorizovani Enterprise partner kompanije Gugl. Ona je na predstavljanju najnovijih Guglovih rešenja u Beogradu, 2. jula, istakla da su veoma dobro osmišljena, da iza sebe imaju iskustvo korisnika privatnog Gmail-a i da koriste pouzdanu Gugl infrastrukturu. U razgovoru za Magazin Biznis Adriana Baranek kaže da Google Apps for Business svake godine donose po nekoliko stotina novih opcija i mogućnosti.

– Usluga se neprekidno razvija, a cena je već godinama ista – osnovni paket košta 50 dolara po korisniku godišnje. Naravno, sama cena nikada nije prvi razlog zbog kojeg će neko odabrati određeno rešenje.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • PROCREDIT BANKA UVEK SPREMNA DA PODRŽI DOBRU POSLOVNU IDEJU KLIJENTA: Brže i jednostavnije do novih poslovnih prilika
  • OCENE STRUČNJAKA BILTENA MAKROEKONOMSKE ANALIZE I TRENDOVI (MAT): Budžetski deficit se ne može smanjiti bez ušteda države
  • REZULTATI ANKETE POSLODAVACA KOJU JE FINANSIRALA EVROPSKA UNIJA: Više radnih mesta tek u 2015. godini
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • POSLOVNA SAZNANJA: Feedback i Feedforward – ključ razvoja
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Humor – zlata vredan alat
  • NIK VREDEN: PROFIT BREND (3): Pronađi kupca i profitiraj
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2014.
Podelite ovaj tekst: