HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

poslovni-horoskopOvan

Svi planovi vam kreću nabolje. Osećaj zamora nestaje, prepreke se gotovo volšebno uklanjaju sa puta, a optimizam raste svakim danom, posebno u drugoj polovini ovog meseca. Mnogi će prihvatiti novine koje im se nude na poslovnom planu. Ali, Ovnovima se savetuje strpljenje i mudro rukovanje budžetom. Novac će pristizati redovno, ali ne u očekivanoj količini.

Bik

Bićete iznenađeni lakoćom dešavanja na poslu tokom jula, ali pazite se – ne treba da planirate na duže staze. Jedina je opasnost što se Bikovi tokom ovog meseca mogu i previše opustiti. Mogu tako  propustiti povoljne prilike. Iako inače važe za prilično aktivne ljude, može se desiti da unapred odustanu kada se pokaže potreba za naporom i dinamikom.

Blizanci

Iako je mesec loše počeo, do kraja jula i naročito tokom avgusta, stvari će se promeniti nabolje. Ali, to ne znači da će svi problemi biti rešeni. Naprimer, oni koji imaju posla sa sudom mogu proći lošije nego što su očekivali. Takođe, moguća su neslaganja u zajedničkim investicijama sa osobama u znaku Jarca.

Rak

Ovo je naporan period za Rakove. Na poslu se tempo ubrzava, nove obaveze pristižu svakim danom, a vremena je sve manje. Iako Rakovi ne podnose da rade bilo šta na brzinu ovog puta će biti primorani, pa će čak neke poslove prosto otaljati. U pojedinim momentima Rakovima će se činiti da su na ivici živaca, ali kao i obično, posao će izgurati do kraja.

Lav

Ovoga jula stižu nepredviđene teškoće, jaki izazovi i nesporazumi sa okolinom. Neki Lavovi će se truditi, ali rezultati neće biti dobri. Tokom celog ovog perioda Lavovi se mogu osloniti na saradnike u znaku Ovna. Pošto im energija neće nedostajati, moraju znati da samo istrajnošću i borbom mogu ostvariti planove.

Devica

Device će biti u situaciji da prihvate tuđu pomoć (što inače nerado čine) i to od osoba u znaku Škorpije i Jarca. Poslednja nedelja jula je vrlo povoljna za posao i to je pravi momenat za inovaciju o kojoj Device razmišljaju već izvesno vreme, a koja se odnosi na promenu posla. Istovremeno, to je period povoljan za novac. Stare investicije će se višestruko vratiti sada.

Vaga

Za Vage ovo nije najpovoljniji period. Nervoza zbog problema na poslu će eskalirati. Neće biti uspešni ni neki zajednički projekti od kojih se mnogo očekivalo. Međutim, ne treba klonuti duhom. Vage će vratiti svoju ravnotežu krajem jula. Tada će moći da se reše sve stvari koje su u poslu Vage smatrale bitnim. Povoljniji period tek dolazi.

Škorpija

Škorpije su koncentrisane na posao i tu ulažu maksimum svoje energije. Već mesecima trpite pritisak na poslu, ali razrešenje nezavidne situacije možete očekivati tek na jesen. Vi ste obično “glas razuma” kada je potrebna podrška drugima, no sada taj princip morate da primenite na sebi. Ako je moguće, najvažnije stvari završite na kraju jula jer je tada povoljniji period za uspešno rešavanje složenijih poslova.

Strelac

Puni snage i oduševljenja bićete tek krajem ovog meseca. Ali, budite mudriji jer ovaj mesec može da bude nepovoljniji za finansije. Početni uspesi mogu se pretvoriti u prazna obećanja. Oprezno procenjujte i poslove i svoje saradnike. Nećete moći da se oslonite baš na svakog od njih. Izaberite one koji vam mogu biti od pomoći.

Jarac

Punom parom radite da ostvarite željeno. Jarčevi druge dekade su u nepovoljnijem položaju jer su pod pritiskom ambicija koje ne mogu da realizuju. Posao će ih potpuno okupirati pa mnogi od njih i po završetku radnog vremena neće moći da se opuste. To posebno važi za Jarčeve koji se bave trgovinom, pravnim poslovima ili su privatnici.

Vodolija

Ovog meseca ćete dočekati razrešenje nekih poslovnih problema. Vaša snalažljivost, brzina i sposobnost predviđanja će biti natprosečni. Takođe, i inače jaka logika Vodolija, sada se dovodi do perfekcije. Briljiraćete u svim pregovorima, argumentacijama, pa zato ovaj mesec iskoristite za važne kontakte.

Ribe

Praktičnost i tvrdoglavost su osobine koje vas najbolje opisuju u predstojećem periodu. Iako ne volite da se bavite novcem, on će vam biti glavna preokupacija. Osim što ćete morati da potrošite već zarađene pare, pristizanje finansija je otežano i sputano. Intenzivno ćete tražiti bolje plaćen posao. U tom kontekstu od velike pomoći vam mogu biti osobe u znaku Jarca, Ovna i Lava.


U ovom broju još i …

  • PROCREDIT BANKA UVEK SPREMNA DA PODRŽI DOBRU POSLOVNU IDEJU KLIJENTA: Brže i jednostavnije do novih poslovnih prilika
  • OCENE STRUČNJAKA BILTENA MAKROEKONOMSKE ANALIZE I TRENDOVI (MAT): Budžetski deficit se ne može smanjiti bez ušteda države
  • REZULTATI ANKETE POSLODAVACA KOJU JE FINANSIRALA EVROPSKA UNIJA: Više radnih mesta tek u 2015. godini
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • POSLOVNA SAZNANJA: Feedback i Feedforward – ključ razvoja
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Humor – zlata vredan alat
  • NIK VREDEN: PROFIT BREND (3): Pronađi kupca i profitiraj
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2014.
Podelite ovaj tekst: