АРТ-ИВАЛ: Чоколада за краљевски десерт

Фирма породице Вучићевић је од мале прехрамбене радње прерасла у најсавременије погоне за производњу чоколадних производа Премиер, јединствених у нашој земљи

cokoladaНа самом почетку београдског Булевара краља Александра 24, ушушкала се једна мала и сасвим необична галерија. Не излаже ни слике, ни скулптуре, а опет свега тога има, али од чоколаде. У мирисним витринама и на полицама „удружиле” су се зеке, меде, паткице, псићи и слонови, ручно рађена срца са утканом душом, пралине и труфле, а све заједно од најфиније белгијске беле и млечне чоколаде, научно доказано једног од најделотворнијих лекова против лошег расположења и мрзовоље.

Галерија чоколаде Премиер понос је Татјане и Радета Вучићевића, власника фирме Арт-Ивал, који су се професионално определили за производњу најквалитетнијих чоколадних посластица које, као неком чаролијом, настају у погонима у Земуну.

Као што су некада делили заједничку љубав према фолклору, Татјана играјући у Културно-уметничком друштву „Абрашевић“, Раде у „Цветковићу”, тако и данас професионални живот везују за типичну породичну фирму у коју су укључена и њихова деца, двадесеттрогодишњи Алекса и две године млађа Ивана.

– Прошле су скоро две деценије од када смо супруг и ја основали Арт-агенцију која се бавила организацијом представа за децу. Нешто од таквих активности задржали смо до данас, и даље се бавимо организацијом матурских вечери у хотелу Хајат. Одлучили смо да оснујемо фирму која ће бити специјализована за конкретну производњу, након рођења сина, али и када смо схватили да кореографска плата супруга није довољна за живот породице, каже за Економетар Татјана Вучићевић, директорка производње Арт-Ивала.

Опширније у штампаном издању

 

Podelite ovaj tekst: