HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2019. godini

Ovan

Ovo će biti godina sa dobrim izgledima za zaradu, ali budite oprezni kada donosite odluku o većim ulaganjima. Šansu za uspeh ima saradnja sa strancima, a biće vam naklonjeni i vatreni znaci, naročito Strelac. Očekuje vas napor, možda i više ponavljanja poteza koje ste već povlačili, ali budite strpljivi. Značiće vam podrška osoba na višim pozicijama. Čuvajte se optimizma bez pokrića.

Bik

Vaš najveći neprijatelj sa kojim ćete morati da se suočite u 2019. je stres. Ukoliko vodite sudske postupke, neće vam biti naklonjena godina. Otvorite četvero oči jer ćete sada uvideti ko vam radi iza leđa i ko su vam “tajni” neprijatelji. Odličan period za karijeru je mart, pa to maksimalno iskoristite. Ovo je godina u kojoj ćete imati više prilika za zaradu i dobar period za učenje novih veština.

Blizanci

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka, 2019. biće odlična za sklapanje poslovnih partnerstava. Godišnji horoskop pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru. Budite spremni na profesionalne napade, ali oni ne bi trebalo da se odraze na vaše finansije. Ne budite skromni, već skrenite nadređenima pažnju na sebe.

Rak

Godina prosperiteta kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Ipak, čuvajte se precenjivanja i uletanja u preambiciozne poslovne poduhvate koji bi mogli da vas “sprže”. Savet: ne trošite sve viškove u finansijama, već štedite a leto će biti idealno za to. Iako vam planete koče karijeru, ukoliko uložite pojačan napor, možete se nadati i rezultatu kojem težite.

Lav

Godina stvorena za ljubav i razvijanje partnerskog odnosa, dok će posao biti u drugom planu. Dobar mesec za novac biće avgust. Naročito se trudite, budite originalni i vredni, jer će Uran vladati vašim poljem karijere, a on nosi i pojačan rizik za otkaze i nepredvidive situacije. Na testu će biti vaš ego, naročito ako tražite posao. I ne brinite ako se čini da se jedna opcija zatvara – otvoriće se nova.

Devica

Godina prosperiteta i na ličnom i na porodičnom planu. Možete kupiti novu ili adaptirati nekretninu koju imate. Dobra je godina i ako se privatno bavite biznisom, prosperitet vas očekuje. Povoljan period za novac je leto, jul i avgust. U ostalom delu godine uloženi trud neće pratiti adekvatna novčana nadoknada.
Ako uložite malo više napora, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno novca.

Vaga

Odlična godina za zaradu! Pored redovnih, tokom godine, možete napraviti i nekoliko kratkoročnih dobitaka. Očekujete ubiranje plodova od ranijih investicija. Do sredine godine, postići ćete zadovoljavajuću poziciju kada su finansije u pitanju. Idite napred onako kako dopušta vaš budžet. Trebalo bi da imate na umu da tokom cele godine izbegavate sve nepotrebne troškove, a bićete u iskušenju da trošite na luksuz i udobnost.

Škorpion

Godišnji horoskop pokazuje da će 2019. doneti balans na svim poljima. Pred vama su prilike za uspešne poslove, a bili biste produktivniji kada bi mentalnom snagom sebe pokrenuli na više opcija, jer imate kapaciteta za to. Ako ste nezadovoljni, ovo je godina idealna da to promenite. Krajnje je vreme da preispitate polja u kojima napredujete i da preuzmete rizik, kako bi taj napredak bio još veći.

Strelac

Ovo je godina maksimalnog prosperiteta, najbolja u ciklusu od 12 godina, zato skupite snagu i napred. Prilika za zaradu ima na pretek, a novca će biti onoliko koliko vam je potrebno, najviše početkom godine. Uprkos sumnjama, prilike i mogućnosti za uspeh su brojne. Najbolji period biće na jesen. Brojni pripadnici ovog horoskopskog znaka imaće priliku da napreduju u karijeri, ali i finansijski.

Jarac

Nešto lakša godina od prethodne. U februaru oporavak finansijske situacije. Šanse za zaradu kroz poslovne odnose sa strancima ili Strelcima. Pred vama je dosta izazova na profesionalnom planu, a naročito ako ste rođeni u drugoj dekadi znaka. Vaša upornost može vam biti od presudne pomoći u kriznim momentima. Fokusirajte se na oblasti koje su vam bitne, ne rasipajte energiju na nevažne stvari.

Vodolija

Nema mesta za zabrinutost, biće dobra godina za zaradu, a i polje profesije biće naročito aktivirano. Zarađivaćete više nego što ste mislili. Mart je naročito dobar mesec za otpočinjanje novih poslova. Najbolje je da ih započnete krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu. Idealna godina da revidirate dosadašnji rad i da uložite u nove ideje. Finansije će biti solidne.

Ribe

Karijera, novac i želja da učite i razvijate svoje sposobnosti obeležiće prvu polovinu godine, dok će u drugoj polovini biti potrebno da uložite mnogo više napora i truda kako biste stvari održali pod kontrolom. Bavljenje nekom kreativnom profesijom šansa je za odličnu zaradu. Mart i prve dve dekade aprila idealni su za veći priliv novca. Manje brinite.


U ovom broju još i …

  • ZNAČAJ UPOTREBE MASOVNIH PODATAKA BIG DATA: Digitalno rešenje za poslovanje budućnosti – Vip Mobility Insights
  • ŠTA DONOSI NACRT ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Ukida se postupak javne nabavke male vrednosti
  • IZ BANKARSKOG UGLA: Stanje i perspektive srpskog finansijskog tržišta
  • ANN-KATHRIN HENTSCHEL, VOĐA PROJEKTA NEMAČKE RAZVOJNE SARADNJE „REFORMA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA“: Kako je i zašto Nemačka pomogla Srbiji u dualnom obrazovanju
  • ISKOSA GLEDANO: Novinarstvo iz obdaništa
  • TV SLIKE I PRILIKE: Sve ima svoj kraj i novi početak
  • EKSPERTI KOMPANIJE KASPERSKY LAB UPOZORAVAJU: Sajber napadi postaju još opasniji u 2019. godini
  • POSLOVNA SAZNANJA: Da godina Nova, bude bolja neg
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. februara 2019.
Podelite ovaj tekst: