BOB EL-HAWARY: BlackBerry lansira nove Android telefone u Srbiji

Bob El-Hawary otkriva sve o srpskom tržištu i o saradnji sa TCL grupom, kao i o tome kako je osvežena ponuda i šta nude novi modeli brenda BlackBerry telefona

Bob El-Hawary

Bob El-Hawary, direktor prodaje i marketinga kompanije BlackBerry, koja je deo TCL grupe, zadužen je za poslovanje sa mobilnim operaterima u Evropi, Srednjem istoku i u Africi. Kako kaže za Magazin Biznis, prilikom nedavnog boravka u Beogradu, BlackBerry je u procesu „podmlađivanja i osvežavanja“.

– Postavši deo TCL grupe u martu 2017. godine, razvili smo nov portfolio uređaja. Tada je, takođe, i sigurnosni Android softver prešao sa brendom BlackBerry u TCL grupu. Udruženi, formirali smo poslovnu jedinicu BlackBerry, kako bismo proizvodili BlackBerry telefone i plasirali ih na tržište. S obzirom na to da proces koji smo započeli i dalje traje, u toku je osvežavanje ponude i predstavljanje novih modela različitih karakteristika, kaže Bob El-Hawary.

O budućnosti BlackBerry telefona i o saradnji sa TCL grupom, Bob ElHawary kaže da je takva saradnja bilo najbolje rešenje:
– Jedan od glavnih razloga za saradnju jeste činjenica da je TCL grupa fokusirana na proizvodnju i da uspešno sarađuje i sa drugim brendovima, kao što je na primer Alcatel. To znači da je u mogućnosti da proizvede veliku količinu uređaja, fokusirajući se u svom radu na istraživanje i razvoj. TCL grupa nam je postala veoma jak partner. Snaga BlackBerry brenda, u kombinaciji sa snagom TCL grupe, predstavlja pobedničku kombinaciju.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • ZNAČAJ UPOTREBE MASOVNIH PODATAKA BIG DATA: Digitalno rešenje za poslovanje budućnosti – Vip Mobility Insights
  • ŠTA DONOSI NACRT ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Ukida se postupak javne nabavke male vrednosti
  • IZ BANKARSKOG UGLA: Stanje i perspektive srpskog finansijskog tržišta
  • ANN-KATHRIN HENTSCHEL, VOĐA PROJEKTA NEMAČKE RAZVOJNE SARADNJE „REFORMA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA“: Kako je i zašto Nemačka pomogla Srbiji u dualnom obrazovanju
  • ISKOSA GLEDANO: Novinarstvo iz obdaništa
  • TV SLIKE I PRILIKE: Sve ima svoj kraj i novi početak
  • EKSPERTI KOMPANIJE KASPERSKY LAB UPOZORAVAJU: Sajber napadi postaju još opasniji u 2019. godini
  • POSLOVNA SAZNANJA: Da godina Nova, bude bolja neg
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. februara 2019.
Podelite ovaj tekst: