HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu 2020.

Ovan

Više se fokusirajte na zaradu nego na trošenje, tako da iskoristite ovaj period za štednju. Pokušajte da manje oklevate kada donosite odluke. Vodiće vas ambicija, pa se potrudite da budete realni. Ukoliko ste započeli neke poslove, uložite napor da ih završite u roku, kako kasnije ne biste došli u probleme. Moguće je da će se od vas tražiti da donesete neke radikalne odluke.

Bik

Ukazaće vam se prilika za promenu posla, a pojedinim pripadnicima znaka i mogućnost dodatnog rada, koju bi trebalo da iskoriste. Zvezde su vam naklonjene za promenu, od vas se traži iskorak, možda i sebe da prevaziđete i budete dinamičniji. Nije vreme za sporost, već za delovanje. Posao i karijeru ćete staviti u prvi plan, jer su pred vama prilike koje bi trebalo da iskoristite.

Blizanci

Brži je tempo od uobičajenog, ali to ne treba da vas obeshrabri, jer će biti i rezultata. Menjate se u hodu. Pokušajte da budete diplomata u nekim poslovnim odnosima koji će od vas zahtevati da se menjate. Početak aprila idealan je da započnete neke nove projekte. Ako se marljivo posvetite zadacima možete očekivati napredak u karijeri.

Rak

Možda ćete se više preispitivati, možda imati i osećaj nepoverenja prema novim idejama saradnika. Ukazaće vam se prilika za poslovni put u inostranstvo i oni pripadnici znaka koji sarađuju sa strancima mogu da očekuju nove poslove. Bolji period kreće od druge polovine aprila. Ovo je vreme da preispitate svoje odluke i da možda napravite i neke rezove.

Lav

Pokušajte da izbegnete rasprave i svađe. Budite oprezni prilikom ulaganja novca. Moguće su oscilacije u poslovanju, a to prihvatite kao nešto što je sastavni deo. Zahtevaće se veće angažovanje, ali će proporcionalno tome biti i veći prihodi. Planete su naklonjene pripadnicima ovog znaka koji žele da otpočnu biznis. Više odmarajte i družite se sa prijateljima.

Devica

Timski rad vam neće ići kako ste zamislili, zato razmislite kako da učinite kompromise koji se neće kositi sa vašim načelima. Komunikacije naglašene i potrudite se da iskoristite mogućnosti koje ćete imati zbog više razmena mišljenja, što će vas dovesti do određenih rešenja. Neće vam manjkati kreativnih ideja, bićete nadahnuti i iskoristite ovaj dobar period da ih i realizujete.

Vaga

Sve svoje planove ponovo razmotrite, odbacite one koji su nerealni, a usmerite snagu na one koji su ostvarljivi. Dobar period da, ukoliko imate viška novca, ranije otplatite vaša dugovanja. Pojedine pripadnike ovog znaka očekuje uspeh. Očekujete povoljnu ponudu od nekog sa kim ste ranije dobro sarađivali. Prihvatite saradnju.

Škorpion

Budite pažljivi u slučaju da sredinom meseca krenu nepredviđene okolnosti. Shvatite ih kao situacije iz kojih možete dosta toga da naučite, a to iskustvo i te kako će vam kasnije značiti. Može se desiti da mnogo očekujete, ali da ne dobijete očekivano. Finansije zadovoljavajuće. Takođe, odličan period za putovanja i saradnju sa strancima.

Strelac

Dobar period za bavljenje administracijom. Nekim pripadnicima ovog znaka biće ponuđena dugoročna saradnja, koju su ranije priželjkivali. Razmišljajte da konačno nešto promenite u svojoj profesionalnoj rutini i ako se odlučite imaćete uspeha u tome. Pronađite vreme za učenje novih veština i usavršavanje postojećih. Oprez u investicijama.

Jarac

Može se desiti da ćete doći u situaciju da branite vaš stav. Budite u tome odlučni, jer ste u pravu. Nije naklonjen period za rizične investicije, pokušajte koliko god možete da ih izbegnete. Pojedinim pripadnicima ovog znaka predstoji napredak u karijeri. Iako težite individualnom radu, poslušajte i sugestije kolega.

Vodolija

Sve ide u pravcu unapređenja u karijeri. Minuli rad dolazi na naplatu. Budite optimisti kada je reč o pregovorima i novim poslovima. Cela godina, a naročito ovaj period je odličan za usavršavanje, prihvatanje novih veština, učenje jezika. Bićete skloni planiranju, a iz velikog broja planova izrodiće se oni koji su ostvarljivi.

Ribe

Uspeh za one koji se bave trgovinom. Posle perioda kada niste bili opterećeni poslom, polako se stvari menjaju, od vas će se zahtevati i više nego što ste možda spremni da pružite. Veći priliv novca, ali i veći troškovi. Pokušajte da budete otvoreniji za nove mogućnosti koje su pred vama. Čuvajte se svojih impulsivnih reakcija i pokušajte da vas manje zabrinjavaju nepredviđene situacije sa kolegama.

Podelite ovaj tekst: