HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu

Ovan

Na pravi način se pokrećete, imate bolju energiju i organizovaniji ste. Ovo je i period u kojem vam se mogu otvoriti, neočekivano, dosta povoljne poslovne šanse. Iskoristite priliku jer dolazi promenljiv period u kojem ne smete žuriti, pogotovo kada su finansije u pitanju. Napravite dobru strategiju jer se slična situacija neće ponoviti uskoro. Ovo je poslovno dosta povoljan period.

Bik

Generalno gledano – ovo jeste period da učvrstite svoje pozicije, ali i da napredujete i pokrenete neke velike i trajne poslovne projekte. Zvezde su vam naklonjene, bićete prodorniji i odlučniji, ali ćete imati i više sukoba i problema sa šefovima. Poslovno ćete biti vrlo aktivni, ali je moguć nesklad između radnih i privatnih obaveza.

Blizanci

Nove ideje, nove poslovne mogućnosti, novi planovi – sve je to pred vama. Prve zaista dobre rezultate videćete tokom aprila i ovo vam jeste jedan od najboljih perioda za akciju svake vrste. Rad u inostranstvu ili saradnja sa stranim firmama su neke od opcija koje vam daju veliku šansu za uspeh. Generalno gledano, ovo je period velikih aktivnosti i promena za vas.

Rak

Rakovi imaju zastoje i tenziju na polju posla već neko vreme. Promene u ovom periodu nisu po vašoj volji, a verovatno ćete biti i razočarani ljudima na čiju ste pomoć i podršku računali. Ali, od aprila kreću povoljnosti, nove ideje i poslovne ponude koje će vam dati vetar u leđa i stabilnost za budućnost. Ali, ne zaboravite na izazove i teškoće koji mogu potrajati još neko vreme.

Lav

Cela 2021. godina je za Lavove godina velikih poslovnih napora ali i velikih promena. Napravićete ogroman zaokret, ali to neće biti baš uvek put posut ružama. Već ste u prva dva meseca imali velike teškoće, ali su od marta počeli da duvaju mnogo povoljniji vetrovi i tokom celog proleća bićete poslovno uspešni. Nastojte da učvrstite poziciju jer su moguće i negativne oscilacije u narednom periodu.

Devica

Vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza biće aktivirano tranzitima Saturna i Jupitera i u suštini – ovo je mesto kojem bi trebalo da posvetite svoju punu pažnju. Naime, ovo je period kada se vi razvijate, kada shvatate svoje potencijale, kada se probijate u poslovnoj sferi i kada ćete imati velike mogućnosti napredovanja i to tokom ovog prolećnog perioda.

Vaga

Ovo je period kada ćete mnogo raditi a finansijski nikako nećete uspevati da se stabilizujete i “sastavite”. No, to ne znači da za vas ova godina nije pripremila i dobre stvari. U suštini, Vage će se jako pokrenuti i napraviti niz poslovnih promena koje će vrlo brzo dati svoje rezultate. Najbolji i najuspešniji period vam je baš ovo proleće, kraj marta i ceo april.

Škorpija

Od ovog aprila ćete imate veoma stabilnu finansijsku situaciju. No, veliki deo novca će otići na ulaganje u privatne poslove, na dom i na članove porodice. Ali, novčani tokovi će biti stabilni. No, naradićete se od prvog do poslednjeg dana aprila. Imaćete mnogo kočnica, zahtevne saradnike i teškoće, ali se vaš poslovni uspon ne može zaustaviti.

Strelac

Iako proleće nagoveštava povoljniju situaciju za vas na polju komunikacija, ne krećite odmah sa slavljem. Posla će biti previše, da nećete imati ni trenutak predaha. Naprotiv, povremeno ćete morati da rešavate situacije u trku i da se organizujete i snađete u deliću sekunde. Posebno su naporni mart i april, ali za vas nema opuštanja sve do kraja ove godine.

Jarac

Tokom aprila će vam se više puta otvarati šanse za brzinske zarade, ali tada je potrebno prvo da dobro razmislite i da se ne zalećete. Iako je vaš poslovni segment stabilan, finansijski nije – a te finansije najpre možete pokvariti sopstvenom brzinom, impulsivnošću i željom da se “oparite” što pre. Pružiće vam se mogućnost i da se oprobate u nečem potpuno novom, ali morate dobro da procenite rizik posla.

Vodolija

Sada je prilika da ostvarite rezultate iz svega onoga u šta ste ulagali trud i vreme duži vremenski period. Posle napornog februara, mart i april pružaju vam stabilizaciju i pokretanje napred. Prolećni meseci i jedan deo leta doneće vam i znatno poboljšanje finansija što će biti dodatni podstrek za vas da nastavite istim tempom.

Ribe

April je vreme kad treba da shvatite da ukoliko niste uspeli iz prvog pokušaja, to ne znači da treba odustati, naprotiv. Ova godina vam donosi napornu svakodnevicu, zahtevne obaveze i teškoće sa ljudima sa kojima sarađujete. Na proleće ćete imati jednu odličnu poslovnu šansu i valjalo bi je iskoristiti, jer ćete ponovo takvu priliku imati tek od jeseni ove godine.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • KAKO JE POSLOVALA NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE U 2020. GODINI: Odlučan odgovor na krizu
  • ŠTA SADRŽI PROGRAM DIREKTNIH DAVANJA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM SEKTORU: Prva isplata najavljena za 8. april
  • POSLOVANJE INTESA LEASING-a U VREME PANDEMIJE: I u krizi – najbolji rezultat i veće tržišno učešće
  • GENERALI GRUPA SLAVI OVE GODINE 190 GODINA OD OSNIVANJA: “Fenice 190” za ekonomski oporavak Evrope izdvaja 3,5 milijardi evra
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. aprila 2021.
Podelite ovaj tekst: