HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu

Ovan

Nećete raspolagati svim informacijama, pa će vas voditi emocija, što može da bude prepreka racionalnoj odluci. Pokušajte da u poslu isključite osećanja. Na vreme planirajte rokove, kako ne biste došli u situaciju da kasnite, što može da vam utiče na planirane prihode. Budite uporni, jer je ovo vreme lekcije o strpljenju. Od upravljanja novcem sada, zavisiće kako ćete finansijski završiti kraj godine.

Bik

Bićete skloni impulsivnosti. Imaćete ponudu za promenu posla, koju bi trebalo da dobro procenite. Za neke pripadnike ovog znaka, dobar period za dodatne poslove i honorarni rad. Ovo je povoljno vreme da preispitate vašu poslovnu politiku, ali i da je revidiranu kasnije sprovedete. Timski rad postaje sve značajniji, imajte poverenja u svoje saradnike. Probleme mogu da očekuju oni koji se bave sektorom usluga.

Blizanci

Imaćete potrebu da sve menjate. Dobar je period za promene i da radite nešto novo. Pažljivo planirajte svoje korake. Dodatni prihod za one pripadnike ovog znaka koji se bave umetničkim poslovima. Međutim, moguće je da ćete se osećati nesigurno, kao i da ćete imati veće izdatke od planiranih, što može dovesti do problema. Pokušajte da se fokusirate na poslove.

Rak

Bićete zadovoljni, a pred vama su nove mogućnosti u poslu kojim se bavite. To bi trebalo pažljivo da razmotrite. Ipak, nemojte da dozvolite da vas veliki projekti uvedu i u velike troškove. Osetićete nadolazeći talas ideja, ali se potrudite da one ne ostanu samo planovi. Mogući su problemi ukoliko se bavite medijima i trgovinom, ili sarađujete sa privatnim firmama.

Lav

Nove ideje i šanse da popravite vaše finansije. Prilike su pred vama, otvorite oči i iskoristite ih. Ranije dobro osmišljeni planovi vam omogućavaju da realizujete dugoročne projekte. Tokom jula očekuje vas napredak na polju karijere, sve što budete zacrtali, lako će biti ostvarljivo. Pažljivo proveravajte dokumenta, kako ne biste prevideli neki bitan datum. Moguće razočarenje u prijatelje.

Devica

Odlična pokretačka energija. Ipak, čuvajte se ishitrenih i brzih odluka, zbog kojih biste mogli naknadno da se kajete. Pokušajte da se fokusirate više na svoj rad, kako biste izbegli potencijalne greške. Moguće da će vam biti otežan timski rad, pa ćete u hodu menjati planove. Čuvajte se rasprava sa kolegama i pokušajte da vladate svojim osećanjima. Investicije u nekretnine mogu da budu isplative, pa razmotrite tu mogućnost.

Vaga

Mnogo toga neće biti u vašu korist, ali to ne bi trebalo da vas obeshrabri. Tokom cele godine, pa i sada, naglašeni su aspekti za većom potrošnjom, tako da je savet da se suzdržite koliko god je moguće. Otvaraju se polja za nove i veće poslove i saradnju, koje bi trebalo da razmotrite. Postoji mogućnost napredovanja i novih promena nabolje.

Škorpija

Možda ste previše fokusirani na posao. Vreme je da sagledate gde rasipate energiju, a koji su kanali gde je lako možete preusmeriti. Pravi je period da se vratite na one poslove koje ste bili zaustavili. Nemojte da vas obeshrabre otežane okolnosti kod realizacije novih projekata. Bolji dani tek predstoje.

Strelac

Vrlo verovatno da ćete razmišljati o promeni kompanije, a oni koji se bave privatnim biznisom, kako da ga prošire sa novim saradnicima. Prošlo je vreme odluka, sada je vreme za delovanje. Više rada i angažovanja, međutim rezultati neće stići baš kada ih vi očekujete. I dalje su komunikacije otežane. Budite oprezniji kod zajedničkih ulaganja, pre odluke još jednom se informišite o potencijalnoj investiciji i nameri partnera.

Jarac

Novi projekti, nova angažovanja, marljiv rad i biće rezultata. Ipak, od vas se očekuje prilagođavanje, koje vam nije svojstveno. To je lekcija koju morate da savladate, kako biste u budućnosti sebi olakšali. Idealno vreme za planove o proširenju posla, ali ozbiljno isplanirajte budžet. Iznenadna veća dobit. Razmišljaćete o proširenju poslovnog prostora.

Vodolija

Stižu dodatne finansije, za posao koji ste ranije obavili. Povoljan period za rad, ali je to još daleko od uspeha kojim biste vi bili zadovoljni. Razmislite o zajedničkim projektima i poslovima koje će vam ponuditi vaši saradnici. I kroz posao pokušaćete da težite skladu i miru, od vas zavisi da li ćete to i uspeti. Pronaći ćete nove načine da obavljate posao, a ta inovativnost će vam biti značajna da postignete bolje rezultate.

Ribe

Radite na poboljšanju poslovnog imidža. Vreme je za pravljenje ozbiljnih finansijskih i poslovnih planova, a za to ćete imati vremena. Zbog ishitrenih poteza doći ćete u situaciju da jedan važan rok morate da pomerite, a to vam može doneti gubitke. Zato bi ovaj znak trebalo da se čuva impulsivnosti naročito početkom jula. Probajte da sebe držite pod kontrolom.


U ovom broju još i …

 • PRIVREDNA KOMORA SRBIJE PRUŽA PODRŠKU DOMAĆIM PROIZVODIMA, PROIZVOĐAČIMA I POTROŠAČIMA KROZ NOVI PROJEKAT: Budimo „Čuvarkuće“
 • NIS NASTAVLJA SA ULAGANJIMA U KLJUČNE PROJEKTE: Odlučan i brz odgovor na krizu
 • DRAGOCENA PODRŠKA PREDUZETNIŠTVU I INOVACIJAMA: Dva miliona dinara za digitalne projekte
 • KOMPANIJA „JADRAN“ OBELEŽAVA 70 GODINA OD OSNIVANJA: Graditelji novih dimenzija
 • VLADA SRBIJE PROPISALA POMERANJE ROKOVA ZA SASTAVLJANJE I DOSTAVLJANJE FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA: Usklađivanje sa Zakonom o računovodstvu po novim pravilima
 • IZ BANKARSKOG UGLA: Banca Intesa ima odgovornost da učestvuje u oporavku ekonomije
 • U FOKUSU – BANKARSTVO I FINANSIJE
 • BIZNIS DODATAK – HUMANOST U VREME KORONE
 • EKSPANZIJA ONLAJN VIDEO PLATFORMI ZA VREME PANDEMIJE: Stotine miliona ljudi na web sastancima
 • TV SLIKE I PRILIKE: Udar na najvoljeniju kćerku srpske lirike
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2020.
Podelite ovaj tekst: