HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

Ovan

Ovo je mesec za nove saradnje i za odličnu poslovnu komunikaciju. U drugoj polovini juna ćete uglavnom samo razrađivati ono što ste ranije započeli, i baviti se poslovnom svakodnevicom. Ovo je vreme koje odgovara nezaposlenim Ovnovima jer im se može otvoriti prostor ka nekom povremenom poslu. Novčano ćete dobro proći celog meseca a posebno u trećoj dekadi.

Bik

Budite oprezni u saradnji i pokretanju novih partnerskih odnosa, jer može biti problema. Iako to niste očekivali, vi i saradnici ćete biti dosta nervozni i pod pritiskom i moguće je da dođe do neslaganja, probijanja rokova, pa čak i prekida dogovora. Posledice mogu biti veoma loše i na finansijsko stanje, pa budite oprezniji.

Blizanci

Biće povremenih problema na poslu, naročito krajem meseca, ali je, uprkos tome, pred vama povoljan period sa mnogo angažovanja i novih prilika. Istovremeno će jačati i stare poslovne veze. Imaćete česta poslovna putovanja i više aktivnosti sa saradnicima. To će vam donositi dobro raspoloženje i dobre rezultate. Na polju finansija – obratite pažnju na troškove krajem meseca.

Rak

Ovog meseca imate podršku planeta, ali i neke prepreke. Zato budite oprezni, bez ishitrenosti i uz veliku promišljenost. Na taj način ovo bi mogao biti poslovno vrlo uspešan i profitabilan mesec po vas. Treba se čuvati konkurencije, bilo kakve vrste nelegalnosti i tajnosti. Drugi deo juna može doneti male probleme u odnosu sa saradnicima – pa budite prilagodljiviji. Finansijski – treća dekada nepovoljna.

Lav

Početak juna je obećavao zapažene poslovne rezultate, unapređenja, pa i veću zaradu, ali nije sve baš tako sjajno. Već ulaskom u drugu dekadu juna dolaze do izražaja vaše mane, pa budite obazriviji jer možete ostati bez svega! Takođe, kontrolišite malo više svoj ego i ambicije, jer možete doći u problem sa saradnicima i sa nadređenima koji neće trpeti vašu autoritarnost.

Devica

Ovaj mesec će vam pružati neke izuzetne mogućnosti, ali i velike izazove. Vaša pažnja i logika će morati da budu na maksimumu. Nećete moći da se opustite. Ali, ako budete malo oprezniji moći ćete da ostvarite i kvalitetne poslove. To podrazumeva dobru saradnju na poslu, sklapanje dobrih poslova i dobar finansijski rezultat. U trećoj dekadi juna biće nešto više troškova. Pazite, nemojte da se zadužujete.

Vaga

Poslovna situacija je odlična, a neki od vas će odmah u ovom periodu ostvariti zapažene i poslovne i finansijske rezultate, dok se drugima smeše i unapređenja i jačanje postojećih pozicija. Ali, potrebno je još malo kalkulisanja i opreza. Bićete na nekom svom vrhuncu u drugom delu juna, i nemojte da vas začudi ako bude onih koji vam zavide. Ne dajte se. Finansije – treća dekada juna nestabilna.

Škorpija

Imate veoma dobru poslovnu poziciju, realizujete nove projekte koji će se pokazati kao uspešni, ali imate i jaku saradnju sa partnerima. Više obratite pažnju na partnerstva od druge dekade meseca i trudite se da nađete kompromisna rešenja za probleme koji će krenuti u ovom periodu. Prvi deo meseca je bio odličan za finansije, a u drugom ćete morati više da kontrolišete troškove.

Strelac

Ovaj mesec je za brzinu od sto na sat! Zato radite, pregovarajte, putujte. Jake su predispozicije da ostvarite vrlo povoljne i poslovne i finansijske rezultate. Imaćete i neke prilično neprijatne momente tokom druge i treće dekade meseca, ali ćete uglavnom uspevati da ih prevaziđete i rešite. Budite maksimalno fokusirani na ono što radite da biste izbegli eventualne probleme. Finansijsko stanje je odlično.

Jarac

Sada možete da pokrenete da radite i nešto potpuno novo. Pogoduje vam sve ono što je vezano za inostranstvo, pa i na tom planu možete imati uspeha. Međutim, uprkos dobrim okolnostima, od početka druge dekade juna biće povremeno problema u komunikaciji sa saradnicima. Nastojte da se postavite suviše kruto i zahtevno. Obratite pažnju i na finansije jer ovo nije najpovoljniji period.

Vodolija

Ovo je za vas veoma plodonosan period, naročito u postojećoj saradnji. Osećate se odlično, a novac kaplje sa svih strana. Ali, zvezde su vam bile naklonjene samo u prvoj polovini meseca. Već u drugoj je stanje mnogo turbulentnije pa su mogući i povišeni tonovi na poslu, posebno sa nadređenima. U skladu sa tim su i finansije – veći izdaci krajem juna.

Ribe

Mogli ste da uživate u prvom delu juna! Sve vam je išlo od ruke, svaka akcija koju ste preduzimali. Poslovi su čak realizovani brže i bolje nego što ste očekivali. Međutim, u drugoj polovini juna stvari ne stoje baš najbolje. Nervoza raste, jer posla imate preko glave. Zato i nije čudo što je u tom periodu pojačana tenzija. Ali, uprkos svim tim izazovima, finansijsko stanje ostaje stabilno, a to vam je svakako najvažnije.


U ovom broju još i …

  • ISKOSA GLEDANO: Ko se boji cene benzina
  • TV SLIKE I PRILIKE: Razmislite pre nego što pozovete – halo, televizija!?
  • VEZA SA NAJZNAČAJNIJIM MEĐUNARODNIM MREŽAMA I DATA CENTRIMA U EVROPI Telenor data centar – bezbedno i pouzdano poslovanje
  • ERIK RIS: ”STARTUP NAČIN” (3): Razmišljajte o velikom, počnite od malog, rastite brzo
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2018.
Podelite ovaj tekst: