OTVORENA TURISTI ČKA SEZONA NA KOPAONIKU: Ovoga leta oko 30.000 gostiju

Pored aktivnog odmora i sadržaja koje Kopaonik nudi, cene smeštaja u hotelima i apartmanima MK mauntin rizorta, niže su za 50 odsto u proseku u odnosu na zimski period

Nikola Avram

Nikola Avram

Početkom jula, svečano je otvorena letnja sezona na Kopaoniku u organizaciji kompanije MK mauntin rizort (Mountain Resort). U promociju aktivnog odmora „Kopaonik Open Summer Tour“ uključena su i JP Skijališta Srbije. Ovoga leta gostima će biti ponuđeno da sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih i zabavnih aktivnosti – paraglajding, pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, vožnja žičarom, planinski biciklizam, jahanje konja kao i sadržaji zabavnog parka – zip line, bob na šinama i tjubing, uz brojne popuste i pogodnosti.

Direktor MK Mauntain Resorta na Kopaoniku Nikola Avram očekuje da će tokom leta u tom kompleksu biti ostvareno 30.000 noćenja a za goste, pored aktivnog odmora i sadržaja koje ta planina nudi, smeštaj po cenama nižim za 50 odsto u proseku u odnosu na zimski period.

– Naša ulaganja su u ovom trenutku maksimalno orijentisana na letnju sezonu na Kopaoniku, u tome vidimo najveći potencijal i nastojaćemo da kroz nekoliko godina, zajedno sa našim partnerima iz Skijališta Srbije, razvijemo koncept evropskih planinskih centara koji već uveliko preferiraju letnju ponudu i sadržaje, kaže Avram.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • PROCREDIT BANKA UVEK SPREMNA DA PODRŽI DOBRU POSLOVNU IDEJU KLIJENTA: Brže i jednostavnije do novih poslovnih prilika
  • OCENE STRUČNJAKA BILTENA MAKROEKONOMSKE ANALIZE I TRENDOVI (MAT): Budžetski deficit se ne može smanjiti bez ušteda države
  • REZULTATI ANKETE POSLODAVACA KOJU JE FINANSIRALA EVROPSKA UNIJA: Više radnih mesta tek u 2015. godini
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • POSLOVNA SAZNANJA: Feedback i Feedforward – ključ razvoja
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Humor – zlata vredan alat
  • NIK VREDEN: PROFIT BREND (3): Pronađi kupca i profitiraj
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2014.
Podelite ovaj tekst: