HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

Ovan

Konačno krećete u realizaciju jednog dugoročnog projekta i vaši napori daju rezultate. Uspeh mogu da očekuju oni koji se bave proizvodnjom i građevinarstvom. Bićete skloni planovima, želećete promene i imaćete energije da obavljate i najteže zadatke. Planete su vam naklonjene i za neke poteze koji vam možda izgledaju neizvesno, ali imaju potencijala za dobitak. Savet: ne žurite u donošenju odluka.

Bik

Otvaraće vam se mogućnosti za saradnju sa strancima. Mogući zastoji u ostvarenju zacrtanog plana, nepoštovanje rokova, ali budite uporni i strpljivi. Dobar period za otpočinjanje novih poslova, ali i za rešavanje nekih ranijih dugovanja. Ne budite impulsivni kada je o finansijama reč. Traži se i vaša prilagodljivost, što često pripadnicima ovog znaka predstavlja poteškoću.

Blizanci

Čekaju vas projekti koji vam donose veći dobitak, ali i više posla. Naporno ćete raditi, ali vam zato finansije neće biti briga. Posvetite se poslu marljivo. Uglavnom, sve što zacrtate to će vam se i ostvariti, imate naklonost planeta. Priliv novca stabilan, tako da se na polju finansija posle dužeg perioda možete opustiti. Od vas se zahteva brži tempo, pokušajte da budete aktivniji.

Rak

Dobar period za rad sa inostranim firmama, kao i za nova ulaganja. Ne bi bilo loše da pitate za savet kada je reč o dugoročnim investicijama, da se dobro informišete pre nego što donesete odluku. Ukazaće vam se prilika za put u inostranstvo. Naglašena kreativnost može vam doneti nove poslove. Pokušajte da budete disciplinovani.

Lav

Uspeh za one pripadnike ovog znaka koji se bave uslugama. Više posla nego inače, zahtevaće od vas drugačiji način organizacije slobodnog vremena, zato više odmarajte. Pred vama je izazov kako da poboljšate koordinaciju i upravljanje. Odlično vreme da svoje finansije dovedete u red. Praksa lošeg ulaganja novca može se ponoviti, tako da je idealno vreme da izvučete pouku.

Devica

Više energije i strpljenja biće vam potrebno, jer će se zacrtani rokovi silom prilika produžavati. U martu se očekuje bolji priliv novca, tako da ćete se i vi mnogo bolje osećati i to će vam dati mogućnosti da neke ideje odranije realizujete. Pokušajte da pratite tokove novca, kako biste uvideli gde vam novac bespotrebno odlazi. Za one pripadnike znaka koji žele da promene posao, pravo je vreme za to.

Vaga

Povoljan period za pokretanje sopstvenog posla. Bolji osećaj za investicije, što može dovesti i do odluke za proširenje poslova. Uspeh za one koji posluju u oblastima zdravstva, građevinarstva, poljoprivrede i trgovine nekretninama. Savet: probajte da uštedite novac kada vam bude u budžetu viška. Učenje novih veština za vas će značiti i nove poslovne prilike.

Škorpija

Naklonjen period za one pripadnike znaka koji se bave javnim mnjenjem, komunikacijama i trgovinom. Iskoristite ovaj period da sredite svoje finansije, jer će vam u drugom delu godine aspekti otežavati novčane tokove. Koliko god da vam se čini kao izazov da promenite postojeći posao, dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Strelac

Imaćete više energije i elana. Nemojte se nervirati ako ne bude onako kako ste zacrtali. Moguće je pomeranje rokova, odlaganje za duži period nego što vi mislite da je opravdano. Započećete reorganizaciju posla što je i potrebno da učinite. Iskoristite svoju sposobnost da uvek precizno donosite odluke. Savetuje se oprez ukoliko se rešite za neki vid zajedničkih ulaganja.

Jarac

Stručne sposobnosti dolaze do izražaja, ali i odlične sklonosti za pregovaranje. Zahtevaće se od vas više odgovornosti što ćete rado i prihvatiti, a to je jedan od puteva za unapređenje. Fokusirajte se na obaveze, kako biste na vreme ispunili zadatak. Planete su vam naklonjene da konačno pokrenete dugoročni projekat, za koji ćete imati podršku kolega.

Vodolija

Stiže dugo očekivani priliv novca, tako da ćete moći da razmišljate i o proširenju posla. Polje komunikacija naglašeno, iskoristite to da pregovarate, stupite u nove kontakte. Izbegavajte impulsivnost. Moguće je da ćete imati ideje koje bi trebalo da predstavite na jasan način i koje će sigurno doprineti inovacijama i boljitku u vašem poslu. Više odmarajte.

Ribe

Moguća je promena planova, ali nemojte to da vas obeshrabri. Finansije vam neće biti u prvom planu, zato budite oprezni, kako ne biste ušli u novčane neprilike. Novi poslovni poduhvati neće imati mnogo sličnosti sa postojećim. Pokušajte da se suzdržite od investicija koje mogu da imaju neizvesni ishod. Dobar period za one koji žele promenu posla.


U ovom broju još i …

  • NALED IZABRAO REFORME GODINE I PREDSTAVIO SIVU KNJIGU 12: U 2019. godini realizovano 17 preporuka
  • VLADIMIR VASIĆ, GENERALNI SEKRETAR UBS, O PLATIMATIK REŠENJU ZA AUTOMATIZOVANU NAPLATU RAČUNA: Može li 12 miliona računa građana da se plati elektronski
  • REČ ORGANIZATORA KOPAONIK BIZNIS FORUMA 2020: Industrija 4.0 – pokretač snažnog rasta
  • BIZNIS DODATAK – SVETSKA BANKA
  • U IZVEŠTAJU SIGMA, OECD VISOKO RANGIRAO AGENCIJU ZA PRIVREDNE REGISTRE: Jedan od digitalnih šampiona u Srbiji
  • TRAG FONDACIJA IMA GLAVNI MOTIV: DA DOBRO NE OSTANE SKRIVENO: Filantropsko srce u nagradi Virtus
  • TV SLIKE I PRILIKE: Kad se uživanje pretvori u očajanje
  • ZA VAZDUŠNI SAOBRAĆAJ ZAINTERESOVANE I KOMPANIJE KOJE PROIZVODE AUTOMOBILE: Stiže električni avio-taksi
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. marta 2020.
Podelite ovaj tekst: