HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

OVAN

Novac vam je bitan, a posebno ćete imati sreće ovog meseca jer će zarada biti toliko velika da ćete i neke zaostale dugove otplatiti. Uz to će vam se sigurno otvoriti mogućnost da zaradite na neki kreativniji način. Ali, morate da pazite kada pregovarate. Uvek je najvažniji dogovor koji postižete na kraju. Budite oprezni, ne svađajte se previše. Time nećete postići ono što želite. Bolje je da diplomatski pregovarate.

BIK

Zanimljiv period za Bikove, posebno dinamičan, mnogo posla i putovanja obeležiće ovaj novembar. Spremni ste sve da uradite kako biste dobili nagradu ili postali vođa tima. Novac vam stiže iznenada i moraćete da se dobro organizujete kako biste uložili u prave stvari, vrednosti koje vam mogu doneti profit. Ukoliko radite poslove koji su vezani za prava, sudstvo, nekretnine, očekujte razrešenje neke dugogodišnje situacije.

BLIZANCI

Ovog meseca imate pojačanu energiju za velike projekte i za saradnju sa velikim kompanijama i sa inostranstvom. Ako ste Blizanci koji se bave poslovima administracije, trgovine, ugostiteljstva, onda ćete sigurno pronaći način kako da brže dođete do novca sa manje fizičkog truda. Dobri datumi su od 15. novembra pa sve do 27. novembra, čak i za one koji su bez posla, a žele da se pokrenu i da se ozbiljnije angažuju.

RAK

Rakovi moraju da povedu računa o finansijama i sve je podređeno situaciji u kojoj se nalaze. Venera u znaku Vage može da vam donese da rešavate neka pravna pitanja. Ako ste imali grešaka u prošlosti, onda ćete morati da se dobro namučite kako biste sve ispravili i rešili u vašu pravnu korist. Druga polovina meseca mogla bi biti bolja jer možete da računate na rad sa saradnicima koji su vam privrženi i odani.

LAV

Razmišljate da se osamostalite i krenete da radite posao koji je samo vama poznat. Morate da povedete računa o saradnicima jer može da se desi kraj saradnje sa jednim prijateljem koji nije toliko vredan niti spretan kao vi. Bolje je da rešite sve odmah kako biste drugu polovinu meseca iskoristili za novi početak posla i uvećanje budžeta. Ako dobro procenite situaciju, možete imati uspeha.

DEVICA

Mnogo energije uložićete u posao koji radite. Dobro je što ste puni samopouzdanja, ali i kreativnosti koja vam ne nedostaje. Vaš vladar Merkur je u Škorpiji do 6. novembra i to će biti dobar početak za vas jer ćete nastojati sve da odradite kako treba. Nećete biti pritisnuti od strane nadređenih jer sami možete sve i više od svega. Povedite računa o novcu kada Merkur uđe u polje Strelca, jer to će biti vreme trošenja, nepažnje, preterivanja i mogućnost gubitka.

VAGA

Vaš vladar Venera do 7. novembra biće u vašem sazvežđu pa će pojačati sve osobine Vage, potrebu za druženjem, a ne bi bilo loše da se već na početku meseca urade poslovi koji su važni za dalju budućnost. Međutim, planeta Mars ima svoj tranzit kroz znak skoro ceo mesec i to znači da Vage moraju da se ubrzaju i da preuzmu inicijativu, jer može biti i manjih problema sa zakonom. Krajem meseca dolazi ozbiljnija količina novca.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su već pokrenule velike projekte moraju biti zadovoljne stanjem u kojem se nalaze jer će konačno zaraditi veliki novac koji im je negde sudbinski predodređen. Morate u svom okruženju imati poslovne partnere koji su na položaju, bliski vlasti ili su iz inostranstva, jer vam tu leži novac i velika zarada. Kada planeta Sunce uđe u znak Strelca u drugoj polovini meseca, vaše drugo polje ili polje novca, možete postati sigurniji u sebe.

STRELAC

Dobar mesec za sve Strelčeve koji se bave ili planiraju da rade poslove trgovine, izgradnje ili planiraju razne transakcije. Bićete puni optimizma i snage, kako biste izgurali projekat koji vam je preko potreban. Novac zarađujete lakše i bez tenzije, posebno u drugoj polovini meseca. Tada vam se vrata otvaraju, posebno kada planeta Sunce uđe u vaš znak od 22. novembra.

JARAC

Imaćete novac, dobru zaradu ili kredit. Morate biti oprezni na početku meseca jer nemate preterano povoljne aspekte. Vodite računa kada Venera uđe u Škorpiju jer nije u dobrom energetskom položaju, iako pravi dobar aspekt sa Plutonom iz Jarca. Krajem novembra se prave bolji aspekti, posebno sa Uranom. Jarčevi uglavnom vole i moraju da rade velike poslove. Pokrenuti se – to je najteže, ali i najvažniji faktor za ovaj znak.

VODOLIJA

Nije neobično da se baš u ovom periodu otvaraju nove originalne ideje. Bićete otvoreni za nove poslove i nove ideje, ali svakako da se vi uvek pitate za sve što treba. Morate povesti računa oko 20. novembra jer se tada pravi teži aspekt sa Plutonom pa novac može da vam isklizne iz ruku ukoliko dobro ne napravite plan rada. Saradnja sa Bikom, Ovnom, Jarcem – može uroditi plodom. Kraj meseca – veliki novac predodređen za većinu Vodolija.

RIBE

Ovog meseca obratite pažnju na novac i posao kojim se trenutno bavite. Čuvajte se krađe i ljudi koji nude pomoć kao i lažnih dokumenata. Pazite šta potpisujete. Često menjate posao ili nemate ideju šta biste radili, pa tu gubite mnogo snage i optimizma. Morate da se držite jasnih ciljeva. Druga polovina meseca doneće vam početak nove saradnje sa vatrenim Strelcem ili zemljanim Jarcem da napredujete i da zaradite više.


U ovom broju još i …

  • FOKUS NA IZGRADNJI JAČEG ODNOSA IZMEĐU POTROŠAČA I GORENJE BRENDOVA: U čemu vam sve može pomoći šoping bot
  • SWAMI NATARAJAN, LIDER PRODAJE, RAZVOJA I STRATEGIJE KOMPANIJE ORACLE: Možemo da unapredimo elektronske usluge u državnoj upravi
  • PROJEKAT SAVETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE: UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA U LOKALNOJ SAMOUPRAVI U SRBIJI: Građani imaju pravo na kvalitetnu javnu upravu
  • IZ BANKARSKOG UGLA: Kako zaštititi poslovanje od promena deviznog kurs
  • FRANK REUL, ŠEF RAZVOJA ORBIS – ACCORHOTELS ZA ISTOČNU EVROPU: U ovom regionu vidimo šansu za snažan rast
  • KLOD BRODIK, GENERALNI MENADŽER KOMPANIJE SERVIE Inovativne terapije dostupne i u Srbiji
  • POSLOVNA SAZNANJA: Bolujete li od nedostatka vremena
  • PORUKE VREMENA PROŠLIH – ISTORIJA I TRADICIJA FILANTROPIJE U SRBIJI U 20. I 21. VEKU (3) Filantropija u oblasti nauke i prosvete
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2017.
Podelite ovaj tekst: