HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

Ovan

Oktobar donosi poboljšanje u finansijskom smislu, pa možete već početi da razmišljate u šta ćete taj novac uložiti. Zvezde svakako preporučuju da novac investirate u dalji razvoj posla. Takođe, u oktobru vas čeka puno pozitivnih poslovnih razgovora – što povodom razvoja postojećih poslova, što za otvaranje novih. Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kada je posao u pitanju.

Bik

Na poslovnom planu će vam bukvalno cvetati ruže. Izgladićete odnose sa kolegama i promeniti pristup poslu. Nailazićete na brojne pozitivne komentare. Zato iskoristite oktobar da unapredite svoj posao na svim planovima. Možete da očekujete značajne promene u poslovnom okruženju. Iako su mogući problemi, atmosfera će tokom čitavog oktobra biti dobra za rad.

Blizanci

Oktobar je plodan mesec za sve koji se bave odnosima sa javnošću ili prodajom. Čekaju vas pozitivni pregovori i putovanja i dosta novih mogućnosti za razvoj karijere. Za nezaposlene Blizance ovo će biti povoljan period, a zvezde poručuju da prihvatite sve ponude tokom oktobra, pa makar da su sezonski poslovi, jer su kontakti i nova iskustva veoma korisni za dalji razvoj karijere.

Rak

Oktobar je mesec velikih izazova. Očekujte teške i naporne periode kada nećete znati šta ćete od obaveza. Takođe, moguće je i da ćete morati da donesete neke velike odluke kada je posao u pitanju. Nemojte donositi ishitrene odluke. Na polju karijere biće značajnih događanja. Čeznete za poslom koji zahteva vaše inovativne veštine i koji je u isto vreme i zabavan.

Lav

Lavovi će obaviti svoje poslovne zadatke, ali će biti i propusta. Samo se trudite da sa kolegama održavate korektan odnos. Jer, može doći do neočekivanih promena koje vam se neće naročito dopasti, pa ćete početi ozbiljnije da razmišljate o tome u čemu stalno grešite. Mnogo obaveza na poslovnom planu odraziće se na vaše zdravlje u vidu stresa, zato obratite pažnju šta i kako radite.

Devica

Odličan period na polju karijere. Ispunićete sve zahteve nadređenih, i to će se i te kako odraziti na vaš status i primanja. Tokom celog meseca bićete izrazito kreativni, a vaše ideje biće prihvaćene sa oduševljenjem. Pazite u kakve projekte ulažete novac, oktobar može da donese veće gubitke. Desiće se neke zanimljive prilike na poslovnom planu. Odigrajte pametno i napravite balans između štedljivosti i ulaganja.

Vaga

Oktobar će biti veoma povoljan mesec za vas i to najviše sa aspekta komunikacija. Uspećete da ubedite nadređene u svoju ideju. Ako ste nezaposleni, odličan je period da uđete u pregovore za novi posao. Ovo je dobar period i za razvijanje znanja i veština. Na polju karijere biće nekoliko nepredviđenih situacija. Postići ćete uspeh na poslu, ali tek nakon što uspete da savladate nekoliko prepreka.

Škorpija

Vrlo povoljan period za posao. Bićete puni energije i ideje će prosto vrcati iz vas. Oslobodite svoj duh i pustite svojoj kreativnosti na volju. Doći će do manjih turbulencija, ali ćete uspeti svaku situaciju da okrenete u svoju korist. Ukazaće se nekoliko šansi za novi posao, pa biste mogli mnogo više da zaradite. Najpovoljniji period za promenu posla je druga polovina meseca.

Strelac

Na poslovnom planu ćete biti puni energije i sve će vam ići od ruke. Bićete precizni, efikasni i uspešni u svemu čega se dohvatite. Iskoristite period za razvoj poslovnih odnosa i karijere jer su vam zvezde naklonjene u oktobru. Strelčevi su poznati po dobroj komunikaciji i na poslovima kao što su promocije i marketing, pa iskoristite svoje talente.

Jarac

Pozitivan period kada su finansije i posao u pitanju, ali generalno miran period bez puno trzavica i razvoja. Status quo će vam verovatno odgovarati. Potrudite se da maksimalno iskoristite savremene tehnologije u poslovanju – isplatiće vam se. Možete očekivati da će zvezde uticati na poboljšanje vašeg profesionalnog statusa. Takođe, možete očekivati i pokretanje sopstvenog biznisa ili dobijanje kreativnijeg posla.

Vodolija

Ovog meseca sve Vodolije očekuje poslovno napredovanje i to posebno posle 23. oktobra. Napredak u karijeri doneće vam finansijsku satisfakciju. Ako ste u potrazi za novim poslom ili želite da promenite radno mesto, dobićete zanimljive ponude, status i bolju platu. Imaćete i određene izazove, ali u tome treba da naučite da ne shvatate sve lično i da u posao ne uključujete previše emocija.

Ribe

Na poslovnom planu neće biti mnogo turbulencija. S obzirom na to da je u poslu komunikacija ključna, a to vama ide od ruke, bićete primećeni kao koristan i vredan član tima. Oktobar donosi i promene u karijeri. Od vas zavisi šta će se pokazati – da li će te promene biti na bolje ili na gore.


U ovom broju još i …

  • KOMPANIJE SVE VIŠE ULAŽU U POBOLJŠANJE KVALITETA GORIVA: Srbija prati svetske trendove u potrošnji aditiviranih goriva
  • NACIONALNI PORTAL OTVORENIH PODATAKA DATA.GOV.RS Portal za razvoj privrede i informisanje građana
  • OKRUGLI STO: PRILOZI ZA PRIVREDNU ISTORIJU JUGOSLAVIJE I SRBIJE: Da li je hiperin acija bila naša “prvobitna akumulacije kapitala”
  • MIKAEL NIELSEN, IZVRŠNI POTPREDSEDNIK JYSK NORDICA ZADUŽEN ZA MALOPRODAJU: Najveći rast ostvarujemo na srpskom tržištu
  • Potrebni poreski podsticaji za mlade i nezaposlene
  • MENADŽERSKI VODIČ: Oprezno s Fejsbukom
  • PORUKE VREMENA PROŠLIH – ISTORIJA I TRADICIJA FILANTROPIJE U SRBIJI U 20. I 21. VEKU (2) Značajni filantropi u Srbiji
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2017.
Podelite ovaj tekst: