KOLIN KINGSMIL, DUKLEY: Zavala postaje Novi Mediteran

Izgradnja objekta Dukley Residences počela je u jesen 2014. godine, a završetak gradnje planiran je za početak 2016. Dukley Gardens je mnogo veći projekat koji se radi u fazama. Prošlog leta su se u stanove uselili prvi vlasnici, a ove sezone ćemo uručiti ključeve vlasnicima stanova druge faze projekta

 

Kompleks luksuznih vila, stanova, kafića i restorana na rtu Zavala na Budvanskoj rivijeri u Crnoj Gori, trebalo bi da u potpunosti zaživi u naredne dve godine. Na mestu gde se završava Slovenska plaža i počinju Bečići, finalne oblike dobija nova destinacija za koju u kompaniji Dukley, koja upravlja izgradnjom kompleksa, smatraju da predstavlja – Novi Mediteran. Kolin Kingsmil (Colin Kingsmill), direktor marketinga i prodaje kompanije Dukley, kaže za Magazin Biznis da ime Dukley ne važi samo za nekretnine ili samo za marinu:

– Dukley je kompletna destinacija koja u svojoj ponudi ima hotele, nekretnine, marinu, restorane i kafiće. To je destinacija koja je prepoznata po izuzetnoj usluzi, visokom kvalitetu, prijatnoj atmosferi i ljubaznim ljudima. Novi Mediteran je sinonim za sve to – kaže Kingsmil.

• Na čemu ste zasnovali vaš novi – Dukley brend?

– Želeli smo da stvorimo brend u svetu nekretnina i ugostiteljstva koji će biti prepoznat po kvalitetu i savršenoj usluzi. Dukley je već prepoznatljiv po tome i na pravom je putu da postane najbolji brend u regionu.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: