MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

Ovan

Na poslovnom planu ovo je veoma težak mesec. Koliko god da se trudite, ovaj mesec nije predodređen za velike uspehe. Neće biti puno loših poslovnih poteza, ali neće biti ni dobrih. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je drugi deo marta, pa gledajte da tada ne donosite nikakve važne odluke. Ni finansije neće biti na zavidnom nivou tokom marta, pa se potrudite da ne ulazite u nepotrebne troškove.

Bik

Miran period za sve Bikove koji su tokom prošlih meseci imali burna dešavanja, svađe sa kolegama, koji su naišli na nerazumevanje za svoje ideje i predloge. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu i da se koncentrišete samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da mart bude samo početak jednog dobrog poslovnog perioda koji već dugo čekate, a koji će vam i te kako dobro doći.

Blizanci

Ovo za vas nije najsjajniji period. Dosta ste odsutni i nešto vam remeti koncentraciju a niste sigurni baš šta konkretno. Vi ste inače veoma fer timski igrač, i uglavnom ste uvek tu za druge, ali pazite se zloupotrebe. Finansijski ne stojite loše, mada uvek možete bolje, vi ste vredni i volite kad “preliva”. Ukazaće vam se mogućnost značajnog honorarnog angažovanja, što ćete vi dobro iskoristiti.

Rak

Mart je mesec kad će se desiti velike promene, a vi ćete dobiti malo više obaveza. Možda će vam u početku sve izgledati i teže, ali vremenom ćete se navići. Biće bolje u svakom slučaju. Finansije su vam trenutno zamrznute, ne trošite puno i sve ide u osnovne troškove. Inače niste od onih koji uludo troše, više ste “tvrdica”, pa čak i okolinu nervirate time. Ali, važno je da se vi osećate dobro i da mirno spavate.

Lav

Ovaj mart je jako povoljan mesec za finansije i vi ćete to svakako pokušati da iskoristite. To neće uvek naići na odobravanje kolega, pa budite otvoreni i za dobronamernu kritiku. Ako ste u svetu trgovine, mart donosi dobar prihod. U svakoj drugoj profesiji priliv novca je značajniji nego ranije. Savet – nemojte da vam to daje krila. Ne rizikujte na sumnjivim poslovima, imaćete samo probleme i glavobolju.

Devica

Ovaj mesec nije baš obećavajući za nove poduhvate. Vi niste spremni za velike projekte, a ima i kolega koji će vas ometati da uradite nešto više. Vladaće zatišje i na finansijskom planu. Planete vam nisu mnogo naklonjene, pa budite oprezni u radu. Ne odlažite za posle ništa što možete uraditi sada. Vaš kvalitet je u vašoj stabilnosti i izboru proverenih načina rada. Tek od sledećeg meseca možete očekivati priliv novca.

Vaga

Vagama se smeše nove prilike na poslu. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji to bi moglo da bude potpisivanje nekog novog ugovora ili početak neke nove saradnje – rad na novom projektu. Iskoristite sve prilike koje se pružaju, čak i one za koje mislite da nisu preterano interesantne, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli da postanu ogromni. Što se finansija tiče – ne treba da ulazite u dugoročnije kredite.

Škorpija

Potrebno je malo više da zapnete da biste ostvarili delić onoga što želite. Saturn je u vašoj kući pa nam to govori da morate dobro da isplanirate sve puteve ka vašim ciljevima i da morate jako da držite sve konce u rukama kako biste išli ka cilju koji ste zacrtali. Ako imate neka potraživanja, ako vam neko duguje novac, malo se više potrudite da to izvučete pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja.

Strelac

Mart bi mogao da dovede do toliko očekivanog primirenja na poslovnom planu. Očekuje vas manje napetosti, nerviranja i teških reči koje ste imali tokom prethodnog perioda, pa je mart mesec tokom koga biste mogli da se odmorite. Ako ste imali probleme u komunikaciji ili poslovanju sa partnerima, kolegama, ili čak i sa porodicom, sada je prilika da to rešite. Finansijski ćete najbolje stajati sredinom meseca, ali u suštini – standardno.

Jarac

Sredinom ili krajem meseca moguće je da napravite neke poslovne greške. Ne brinite, svakome se to dešava, ali dajte sve od sebe da greške odmah ispravite a ne da ih svaljujete na druge. To bi skupo moglo da vas košta. Što se finansija tiče, prva polovina je bolja od druge, pa onda ekonomišite. Zbog posla ćete biti pod stresom u prvoj polovini meseca dok će druga polovina biti znatno mirnija.

Vodolija

Tokom marta će planete Neptun i Saturn voditi računa o vašoj poslovno-finansijskoj sigurnosti, tako da ovog meseca možete malo da odahnete. Problemi koje ste imali na poslu, prvenstveno nerazumevanja od strane kolega i nadređenih, trebalo bi da se stabilizuju. Ako želite da napredujete, ovo je dobar period. To je takođe i dobro vreme za sklapanje ugovora, za učenje, za razgovore sa poslovnim partnerima.

Ribe

Imate velike šanse da ovaj mesec dobro prođe na planu finansija. Oni koji imaju privatne poslove moći će da svoje usluge podignu na viši nivo. I ostali u ovom znaku imaju šanse da napreduju i da se pokažu u pravom svetlu. Imate priliku da promenite svoj život nabolje ili bar da započnete nešto čije ćete rezultate videti već tokom proleća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite dosledni i idite ka njima.
 

 

Podelite ovaj tekst: