КОМПАНИЈА ЕНЕЛ ПС: У бизнису се снови остварују

Како и зашто успешно послује компанија брачног пара Зорана и Весне Хинић, чија је основна делатност брига за непрекидни доток електричне енергије и њено уједначено напајање великих система: банака, интернет провајдера, кабловских оператера и других

snoviШта би се догодило да не постоје специјални уређаји који гарантују заштиту и поуздано напајање опреме од виталног значаја за пословање великих система тешко је и замислити, али је неспорно да краткотрајни прекиди и нестанак електричне енергије у значајним институцијама може изазвати хаос.

О поузданом и непрекидном напајању у телекомуникационом, финансијском, индустријском сектору и свим другим системима који захтевају континуирано напајање електричном енергијом, брине приватна компанија ЕНЕЛ ПС која је у власништву брачног пара Хинић – Весне, маркетинг менаџера и дизајнера савремених медија, и Зорана, генералног директора, дипломираног инжењера електротехнике.

Зоран и Весна Хинић су још 1994. започели ову јединствену предузетничку активност, с тим што је све до 2001. године фирма радила као сервис уређаја и система индустријске електронике. Њен прави развој је започео 2001, после склопљеног уговора са америчком фирмом АПЦ (American Power Conversion). АПЦ покрива тржиште од преко 150 земаља на пет континената и својим производима и услугама обезбеђује заштиту од најчешћих узрока губитка података, оштећења хардвера и пауза у напајању.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: