MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

poslovni-horoskopOvan

Veoma uspešan mesec za vas. Svaki projekat koji započnete odisaće vedrinom i vašim ličnim žarom, što će vam svakako pomoći da lakše odradite posao. Očekujte dosta dešavanja, uspešnih i ekspeditivnih poslova. Iskoristite povoljan aspekt planeta i isplanirajte na duže staze. Vaša intuicija je vaš najbolji savetnik. Ukoliko se osećate nesigurno u vezi sa nekim projektom, onda poslušajte sebe, nećete pogrešiti.

Bik

Vaš poslovni život biće zanimljiv onoliko koliko ga vi takvim učinite. Dakle, ukoliko osetite dosadu, onda je pravo vreme da napravite neku promenu. Bilo da izgleda detinjasto ili smešno, vama će to mnogo značiti. Ukoliko baš i nemate ideje, uvek možete tražiti dodatni posao. Za šta god se odlučite, postarajte se da se radite inspirativnije i ne dozvolite da bilo ko poremeti vašu sjajnu energiju.

Blizanci

Sa energijom koju posedujete, ništa vas ne može zaustaviti. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste kako se vaše kolege osećaju, što je, svakako, pohvalno. Nije lako pratiti vas, tako da vam je potreban dobar tim. Očekuje vas novi polet, opet ste prepuni novih ideja i veoma inspirativni. U drugoj polovini meseca imaćete mnogo više posla nego što ste očekivali, pa se postarajte da sve završite do kraja meseca.

Rak

U martu počinje proleće, a to je ove godine najteži period za Rakove. Jedan od mogućih problema nastaće već kod sklapanja novog partnerstva. Sve ima dobre i loše strane i zato morate da razmotrite sve aspekte mogućeg zajedničkog posla. Samo nemojte biti previše sebični. Isprobajte novi pristup u poslu ali obratite pažnju na komunikaciju. Razgovarajte sa kolegama i sa svojim partnerom i pronađite pravo rešenje.

Lav

Fokusirajte se na svoje obaveze, ostanite pribrani i posvetite se poslu, jer su moguće nezgodne situacije. Biće teškoća, ali one nisu presudne da uspešno realizujete projekte. Ponekad je mudro samo prećutati, i ne dolivati ulje na vatru. Tek krajem meseca ćete moći malo da predahnete i da uživate u rezultatima svoga rada. Ne zaboravite da je ova godina dobra prilika za Lavove da se dokažu na svom poslu.

Devica

Ovog meseca je moguće da će vam biti veoma teško da ostanete posvećeni i efektivni u ispunjavanju obaveza. Ali, ostanite pribrani, dajte sve od sebe da odradite posao, jer će vam sve to omogućiti da narednog meseca mnogo lakše dođete do željenog cilja. Pred vama su nova zaduženja. Zato samo napred, unesite dovoljno energije i rešavajte svoje zadatke. Kompatibilnost na poslu je veoma važna, što ćete i uvideti krajem meseca.

Vaga

Pred vama je sjajan mesec. Možete da napravite sve što želite od svoje karijere. To je veoma važno i treba da iskoristite priliku. Iskažite se na najbolji mogući način i uradite detaljnu analizu svega što vam već duže vreme stoji nad glavom. Svi su izgledi da ćete zabeležiti odličan poslovni uspeh. Vodite računa da krajem meseca ne preterate u tempu koji forsirate. Preti vam opasnost od zamora zbog dugotrajnih napora.

Škorpija

Ovog meseca ćete uvideti da na poslu sve postaje mnogo jasnije. Rad na projektu koji vas muči već duže vreme, konačno će se isplatiti krajem marta. Sakupite hrabrost kada dođe taj trenutak jer se od vas očekuje kratak i jasan odgovor. Ukoliko je moguće, postarajte se da posao finalizujete ali vodite računa, jer trenutno u vašem poslovnom okruženju ima dosta negativne i agresivne energije.

Strelac

Nemojte rešavanje svojih problema da prebacujete na druge. Mnogo je stvari koje morate sami da uradite. Potrebno vam je više energije da biste završili sve što ste započeli i ostvarili ciljeve na poslu. Zato obratite pažnju na ono što se dešava u vašem okruženju. Veoma je važno da razgovarate sa ljudima koji vas razumeju i da najdublje misli podelite sa drugima, jer mogu imati veliki uticaj na vaše kolege i doneti dosta toga dobrog.

Jarac

Ono što svakako morate da uradite, jeste da malo zastanete i predahnete. Morate sebi dozvoliti pauzu. Dobre vesti na poslu obradovaće vas sredinom meseca. Razmislite o novim poslovnim poduhvatima i budite izuzetno profesionalni. Rad na izgradnji vaše karijere trajaće čitave godine. Zato ne morate da žurite. Godina je tek počela. Moguće je da ćete spoznati sasvim novi pristup svojim ciljevima.

Vodolija

Najbolji način za uspešnu realizaciju poslovnih poduhvata jeste lični kontakt i timski rad. Zato slobodno izađite iz svoje ljušture. Pokazaće vam nešto sasvim novo i vaš rad više neće biti isti. Sjajno ćete se osećati krajem meseca. Ništa vas ne može zaustaviti. Morate biti pažljivi i strpljivi u obavljanju poslova, jer će sadašnje angažovanje postaviti temelje vaše karijere u budućnosti.

Ribe

Neki konflikt malo će užariti atmosferu u vašoj kancelariji, ali dajte sve od sebe da gledate sve to sa vedrije strane. Neko veoma ceni vaš rad, i to će vam staviti do znanja u drugoj polovini meseca. Tu preporuku čuvajte kao najveće blago. Budite kreativni, jer kod vas je zdravlje usko povezano sa mogućnošću da iskažete svoju kreativnost. Upoznajte sve svoje saradnike još bolje i proverite sa njima još jednom svoje ideje.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

 • JUBILARNI MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (SEEBBE): Gradite po vašoj meri
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • GENERACIJSKA TRANZICIJA U PORODIČNOM BIZNISU: Porodične firme – stub razvoja ekonomije
 • KO ZASLUŽUJE MBA STIPENDIJU COTRUGLI BUSINESS SCHOOL: Stipendije za najtalentovanije menadžere
 • MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA 58. PUT: Korak u budućnost
 • KONFERENCIJA O HRANI “DODATI VREDNOST PROIZVODIMA”: Najbolje prakse u proizvodnji zdrave hrane
 • ODRŽANA VII REDOVNA SKUPŠTINA ČLANOVA SAM: Najbolja platforma za poslovno povezivanje
 • ZA PRVIH 20 MESECI PROJEKTA ICT HUB, SREDSTVA OBEZBEDILI ORION TELEKOM I DNA COMMUNICATIONS, DOK JE GLAVNI DONATOR USAID: Podrška mladim IT preduzetnicima
 • KONFERENCIJA IZ OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Budućnost HR-a – danas
 • BORIS VUKIĆ: APOKRIFI MENADŽMENTA (5): Poslovni prijatelj i prijatelj sa posla nije isto
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. aprila 2014.
Podelite ovaj tekst: